>En repris av fredagen

Idag blev det ännu en helträningsdag med M. När man bestämmer att träna med någon då blir det av, hur trött man än är när man går upp svintidigt, eller hur trött man än är efter en jobbdag och inget mellanmål. Idag körde vi en repris av fredagens träningsdag, morgonsimning och kvällsjogg!

Simning

Vi åkte till Sundybergs simhall imorse och idag var det faktiskt lite bättre plats i söndagssimbanan. Var inte så farligt många som var i vägen! Jag kände mig lite seg idag och ryggen är ju inte bra, så jag bestämde mig för att simma rätt lugnt hela tiden. Det var skönt iaf att simma och jag gillar att simma lite längre åt gången, om jag bara nu lyckas hålla reda på antal avklarade längder!

Detta var vad jag simmade:

Uppv. 200f

500f,
50 ba/br,
400f,
50 ba/br,
300f,
50 ba/br,
200f,
50 ba/br,
100f

avbad 100f.

Totalt: 2000m, 65 min.

Löpning
Sen efter en dags jobb så möttes vi upp igen vid mitt jobb vid norrtull för en kort kvällsjogg. Jag skulle nämligen på julbord med jobbet, men det började ju inte förrän vid kl.20, så visst skulle man hinna med lite träning innan dess! Det var väldigt mörkt när vi joggade iväg ner till brunnsviken. Planen var att springa längs med vattnet och sedan vända tillbaka. Säkert sätt att inte springa vilse! Vi joggade i lugnt snacke-tempo och hoppade och klafsade mellan lerpölarna på stigen. Ikväll blev det premiärtur med pannlampa! En otroligt bra uppfinning, att ha ficklampan på huvudet =)


Fram och tillbaka längs med vattnet

Lamporna lyste upp tillräckligt för att vi skulle kunna se var vi satte fötterna, men det var ändå mörkt och mysigt längs med vattnet. Det var som en rosafärgad dimma över vattnet, från alla ljus runtom i trakterna. Och det var tyst och lugnt. Löpningen då, ja den kändes lite tung för min del, inte i benen men bara allmänt seg kände jag mig. Men det var väldigt skönt att komma ut iaf!

Totalt: 5,4 km
Tid: 37:55 min
Tempo: 7:03
Puls (medel/max): 141/164 bpm

Väl tillbaka blev det stretch och snabb dusch för att sen sluta upp med kollegorna och glöggen, pepparkakorna och sen till slut julbordet =)

>2 dec: Simning och löpning

2 reaktion på “>2 dec: Simning och löpning

 • 3 december, 2008 kl. 11:32
  Permalänk

  >Låter som en helt perfekt träningsupplägg det! Roligt! Har också problem med att hålla reda på längderna vid simning, man börjar tänka på annat och sen har man ingen aning alls … Men vet att 1000 m bröstsim brukar ta ca 40 minuter … långsamt?! Ingen koll alls på simning.

  Svar
 • 3 december, 2008 kl. 16:35
  Permalänk

  >Allt går, bara man planerar :-) Härligt med dubbelpass och trevligt sällskap. Är så glad att du börjar må bättre och orkar träna igen, hurra! Kram

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *