>Skönt att få köra slut på sig

Efter tre väldigt långa arbetsdagar var jag förvånad men glad att jag lyckades vakna kl.05.30 på torsdagsmorgonen för att åka till e-badet för simträning. Det var ju simträning med coachen så det var bara att masa sig dit!

Det är verkligen min grej, att simträna med coach på kanten. Jag behöver det för att motivera mig, för att lära mig, och för att göra mitt yttersta och bli bättre. Jag tror det här kommer att blir bra! (Jag kollade min träningsstatistik och de månader som jag tränade simning med coach (i USA) simmade jag mellan 500-1000 min i månaden. Så mkt har jag INTE simmat sen dess. Men målet är att simma regelbundet och bli så bra jag kan bli!)

Så simträningen denna morgon var följande:

Började med uppvärmning, jag hann ca 150f.

Sedan körde vi set med 500 som vi skulle köra flera gånger:
Det var 250 i tröskelfart, varav 25 första fingertopp i, och 50 sista 5-takts andning.
Sedan 3×50 på fart 1, 2 och 3.
Sist 4×25: skovel, power catchup, och halva max x 2.

Detta set hann vi i vår bana med att köra 4 ggr.

Sen avbad: 100.

Totalt: 2250m, 65 min.

Det kändes ordentligt idag! Det kändes en del i axlarna, jag tänkte mycket på tekniken och det känns att det tar annorlunda då! Det var bra också att köra blandad intensitet, i de sista seten var jag trött! Men det var riktigt kul att simma, känns bra! Jag fick tips på lite styrkeövningar jag kan köra (med gummiband) för att stärka axlar och rygg mer inför simningen med. Bra!

Efter ännu en lång dag på jobbet blev det tyvärr ingen rehabträning på kvällen. Tröttheten har liksom eskalerat lite i veckan, den tar ut sin rätt på kvällarna.

>11 dec: Morgonsimning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *