>Min trainer är min vän

Det blev inte riktigt så som planerat, veckan som varit har ägnats mycket mer åt jobb och mindre åt träning än vad jag egentligen ville. Men så är det ibland, saker kommer emellan. Deadline på jobbet, men snart är det iaf semester, och då ska jag lägga mer tid på träning!

Idag sov jag faktiskt bara bort halva dagen, vaknade vid lunchtid och kände att det var inte så hemskt ändå. Jag hann städa, fixa, diska, bädda och göra en massa hemma, sånt jag inte hunnit annars. Och sen hann jag faktiskt med att träna också! Yey!

Med en halv dag till förfogande finns det en del träning att välja på. Men desto fler val desto svårare har jag att bestämma mig för något alls. Men till slut bestämde jag mig för att köra lite trainer, det kändes roligast!

Det blev en VR-bana idag igen, Callisto – Cancer Course på 32.3km. Jag valde att tävla mot en cyklist med tid, och ha 2 virtuella medcyklister. När banan väl börjat insåg jag att det var mer en mtb-bana, men det funkade ju det med. Det var cykling på stigar och berg och kullar och det var bara att trampa på.


Ser på teven vart jag cyklar


Svetten börjar rinna, bra musik i Ipoden

Jag låg i tempoställning mest hela tiden och hade ett bra driv. Jag tog det lugnt i början som vanligt, för att värma upp, men sen körde jag på och pulsen kom lite högre upp idag. Iaf på slutet med bara några km kvar körde jag på mer och pulsen steg. Maxpulsen för passet nådde jag vid målllinjen. Sen trampade jag lugnt i 5 min som cooldown. Totalt blev det 66 min cykling.


Inomhuscykling, javisst!


Pulsen

Trainer
Callisto – Cancer Course, 32.3km, tid: 1:00:56
Totalt ca: 32,3 km.
Hastighet: 31,8km/h.
Puls (medel/max): 140/175
Cooldown: 5 min

Sen direkt efter cyklingen blev det att ta itu med den försummade rehabträningen. Jag stretchade först ut lite, ordentligt för höftböjaren och satte sen igång med övningarna. Efter 30 min när jag kört igenom allt, tänkte jag att jag lika gärna kan köra sim-styrketräningen den med. Så det blev styrka med gummiband, en diagonal drag för axlarna, en övning med latsdrag och en annan övning för axlar och baksida rygg.

Sen kände jag jag mig tillfredsställd, kroppen hade fått jobba och min överskottsenergi efter allt stillasittande i veckan var iaf något dämpad! Träning är bara så skönt! Jag mår så bra efter att ha tränat, och kan inte förstå hur man överlever utan träningen! Om jag inte tränar blir jag seg, grinig, frustrerad och vet inte var jag ska göra av all energi. Är jag beroende kanske? Men det är ett BRA beroende isåfall! Jag vill träna mera, må ännu bättre!

>13 dec: Lussecykling

En reaktion på “>13 dec: Lussecykling

  • 14 december, 2008 kl. 15:48
    Permalänk

    >Träningen är allt en bra drog!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *