>Sömnbrist men snart semester

I torsdags morse var det simträning, as usual. Jag har fått rutin att simträna tis/torsdagmorgnar med coachen Micke, och jag trivs! Rutiner är great, simträningen är even better =)
Jag var astrött, men tog mig bort till e-badet i dvala. Jag får koncentrera mig så att jag inte missar att hoppa av t-banan på rätt ställe. 
Väl på badet vaknar jag ju när jag hoppar i poolen. Sedan är det bara att följa instruktioner och göra så gott man kan! Idag var jag i bra tid faktiskt, så jag fick ihop lite mer uppvärmning.
Idag var det inte uttalat fartpass, men visst var det fart igen! Men det är skoj! Det blev korta intervaller, en massa på 25m och sen avslutades passet med att simma 100m på tid. Jag körde på så gott jag kunde och var lite trött i axlarna kände jag, men gav allt. Fick tiden 1.43.7 så nu finns det iaf på papper, var jag står nu och vad jag ska förbättra framöver!

Här följer passet:

Uppv. 300f.
Sedan teknik 300f: 4x(25 blixtlås, 25 fingertopp, 25ss)

Sen 6×50: 25 andas 3-takt, 25 5-takt.

Fart:
8×25 snabba, första halvan bara benen.

Sedan 200 rygg.

Fart:
8×25 snabba igen, vanligt.

Sen teknik 300f: 4x(25 3-klapp, 25 trasa, 25 ss nerför)

Sedan körde vi 100f på tid: 1:43.7

Sist 100f cooldown.
Totalt: 2000m, 70 min.

Efter simningen var det sen att ge sig av till jobbet. Blev en lång arbetsdag, där jag hann med att göra en avstickare för idrottsmassage hos Karin, för att sen åka tillbaka till jobbet och avsluta vid kl. 22.30. Massagen var otroligt bra, gjorde inte alls så ont som vanligt, utan nu var det ju snarare skönt, och jag höll på att somna! Good news, min rygg börjar bli bättre!

Det var deadline på gång på jobbet alltså och fredagen spenderades sen hela dagen på flygplatser och i Köpenhamn på kundbesök. Fick alltså ingen tid alls till träning. Upp vid kl.04.30, hemma igen vid 21. Så mkt kan man jobba någon gång, men inte alltid. Jag vill ha tid för träning också. Men jag överlever, efter denna dagen är det ju nu semester! Semester = träningsläger i egen regi! Att det samtidigt är jul, är något som jag knappt tänkt på. =)
>18 dec: Simning och massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *