Träningssemestern har börjat!

Idag flyttade jag med alla mina prylar + min kära trainer hem till mamma över jul/nyår. Här ska jag bo, fira jul, träna, skriva exjobbsrapport (äntligen, för att sen få ut min examen) och bada badkar och ta det lugnt under semestern. Jag var trött sen gårdagen och veckans stress, men sov inte bort hela dagen som brukligt under helgdag utan vaknade i tid för att packa ihop allt och sen bli hämtad för färd till s-tälje.
Trainern var självklar att ta med. Jag är glad att familjen är så förstående att de pallar med brummande ljud och hög musik någon timme om dagen, så att jag får ihop lite cykelträning. Det var trainern som först blev satt på plats när jag packade upp hemma hos mamma. Fick en egen plats framför teven bredvid soffan.
På eftermiddagen var det så dags att ta en tur. Efter lite inställningar och fix fick jag trainern att fungera som den skulle, allt inkopplat! Jag valde att köra två olika banor, för att få ihop dryga timmens träning. Svetten började rinna rätt snart och jag hade terassdörren öppen för att få in frisk luft. Jag trampade på och körde på mina virtuella banor. Lyssnade på bra musik och det hördes väl ut lite, men det väsnades mindre från trainern än vad jag var rädd att det skulle göra. Klagar någon granne får man väl säga att man julstädar mkt just nu, dammsuger en timme varje kväll ;)
Träning bland julpynt och mysig katt i soffan höll sällskap
Körde iaf två bra banor idag, lyckades dock att välja mtb-banor nu igen, jag har dålig koll på vilka som är vilka. Men det är ju bara att cykla på! Pulsen kom upp lite högre idag med, även om det inkluderar en paus i mitten när jag bytte bana.
Trainer
1. Atlantis Callisto, 22.9km, tid: 37:21
2. Callisto Aries, 16.0km, tid: 29:52
Totalt ca: 38,9 km.
Hastighet: 34,3km/h.
Puls (medel/max): 143/162bpm
Cooldown: 5 min
Totalt: 77 min
20 dec: Julträning med trainer

2 reaktion på “20 dec: Julträning med trainer

 • 21 december, 2008 kl. 09:39
  Permalänk

  >ser bra ut det där karin, kul med bild!! :-) hur gick det i fredags??

  Svar
 • 21 december, 2008 kl. 11:33
  Permalänk

  >hehe tack =) Det där är 2 min in, innan svetten börjat rinna!
  Jo det gick bra i fredags, riktigt bra! Känns skönt, då kan man ta semester med gott samvete!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *