Trainerträning med trogen hejarklack

Träningsdagen fortsatte sen efter lite vila och mat. Ikväll tänkte jag att nu ska jag faktiskt köra de där rehabövningarna som ÄR bra (fast bara lite tråkiga att utföra). Men ska jag få en stark och hållbar kropp så är det bara att dra fram yogamattan och sätta igång.

Körde rehabövningarna i en halvtimma, och sen skulle jag göra något roligare: cykla! Jag satte igång musiken och hoppade upp på cykeln och valde bana. Idag bestämde jag mig för att köra bara en bana, men en som var lite längre. Det blev den längsta VR-banan på dryga 43km. Olympus Poseidon Course heter den och jag har kört den en gång förut. Den består av två rätt ordentliga klättringar upp och sedan lite flackare i slutet.

Jag satte igång att cykla och jag hade min hejarklack i soffan och fåtöljen, katterna. Även om musiken var hög och trainern brummade så var de trogna nog att ligga kvar och “heja”. =)

Två katter med medfödda öronproppar (eller kanske bara sällskapsjuka):

Busse


Sesam

Det var tufft att cykla idag, jag trampade på rejält i en av backarna och kom upp i över 170 i puls. Sen sjönk pulsen lite igen och där låg den sen passet ut, med lite naturliga intervaller som vanligt. Men jag körde på bra och svetten sprutade.


Svettigt och kul!

Det var kul att cykla, och det börjar kännas nu att kroppen vant sig lite vid sittposition och cykling igen. Det här kommer att bli bra tills utesäsongen börjar!


En hög pulstopp och sen lite zick-zack

Trainer
1. Olympus Poseidon Course 43.3km, tid: 01:16:48

Totalt: 43.3 km.
Hastighet: 33.8km/h.
Puls (medel/max): 149/171bpm
Cooldown: 5 min
Totalt: 82 min
21 dec: Rehab och trainer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *