Tekniska missöden

Ikväll hoppade jag upp på trainern för en tur på Olympusbanan. Jag hade en timme på mig till middagsdags och valde 29km banan. Trainern krånglade lite när jag startade men jag startade om och fick sen igång den, att den registrerade att jag cyklade.
Banan var två större backar och jag körde på uppför på ena och höll rätt okej fart och driv. Lyssnade på musik på Ipoden och hade som vanligt sällskap av katterna. Körde på och var mitt uppe i det när jag plötsligt inte kunde köra längre. Blev något tekniskt fel på trainern, för den registrerade inte att jag cyklade och trodde jag pausade. Fick sen inte igång den igen, startade om och testade en del men fick nöja mig med att endast ha cyklat i 32 min (kom ca 16km). Det jag oroade mig för nu var mer att få trainern att fungera.

Teknisk problemlösning – sånt jag kan
Men efter dusch och mat satte jag mig sen och uppdaterade mjukvaran, var inne på tacx forumet och hämtade hem ett testprogram. Lite fix och omkoppling av sladdar och testkörning senare så verkade allt fungera som det ska. Så det lär bli mer cykling i jul, yey! =) Julefriden är räddad.
Trainer
1. Olympus bana 16.0km, tid: 32:34
Totalt: 16.0 km.
Hastighet: 29.5km/h.
Puls (medel/max): 138/162bpm
Totalt: 33 min
22 dec (forts): Kortis på trainern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *