Jakten på minutrarna

Ja nu är det ju snart nytt år – 2009 – och man ska sammanfatta året som gått och skapa nya mål och förhoppningar inför det nya året. Men vänta lite, 2008 är ju inte riktigt slut än, visst hinner jag med en utmaning till?
Jag var nämligen inne på funbeat.se där jag reggar min träning och tittade på lite roliga staplar över statistiken, just för att se hur jag tränat under året. Följande statistik såg jag där: jag har tränat mer iår än vad jag någonsin gjort (det kunde jag ana…) men jag såg också hur nära ett jämnt och fint tal jag var. På funbeat räknar man nämligen träningen i minuter, och nu är jag ju väldigt nära 30 000 min under året, alltså 500 timmars träning.

Staplarna visar minuter, linjen visar sträcka i km
Just nu står stapeln på: 28 502 och jag har alltså 1 498 kvar (ca 25 timmar) till jämna fina 30 000.
Så min utmaning är alltså att på dessa 9 dagar som är kvar av året, träna så att jag sammanlagt kommer upp i 30 000 min. Jag ska göra så gott jag kan. Och blir det krisigt får jag väl ägna nyårsafton åt att springa runt här ute på min egen “ultrabana” och samla ihop träningsminutrar =) Spännande va? Följ årets sista utmaning här med mig! Några frågor, eller kanske bra träningsförslag?
"Innan året är slut" – utmaningen!

5 reaktion på “"Innan året är slut" – utmaningen!

 • 23 december, 2008 kl. 18:01
  Permalänk

  Skoj, men lite tuff utmaning! Kör hårt och god jul på dig! =)

  Svar
 • 23 december, 2008 kl. 19:49
  Permalänk

  cicci: Yes, tufft är det! Men annars är det ingen utmaning ;) God jul!

  Svar
 • 25 december, 2008 kl. 10:40
  Permalänk

  Oj, 30 000 min är mycket. Nästan dubbelt så mycket som jag tränat under året. Kollade precis och jag ligger strax under 16 000 min. Fast jag reggar iofs inte riktigt allt heller, men ändå! Kör hårt nu (men inte för hårt). God jul!

  Svar
 • 26 december, 2008 kl. 15:32
  Permalänk

  zandra: Jo det har blivit en del, jag är själv förvånad att snittet höll sig uppe rätt bra även nu när jag haft problem med ryggen och tränat så “lite”. Men jag ska redovisa alla minutrar sen! Nu jagar jag vidare, dryga 1000 kvar! Puh…
  God fortsättning på julen!

  Svar
 • Pingback:Första veckan | Karin Tri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *