>Lite mer fredagskvällsmyskänsla

Ikväll blev det mer träning. Men nu blev det integrerat med tevetittande. Varför sitta i soffan när man kan sitta på trainern? ;)

Trainer
Så för att kolla på teve samtidigt bestämde jag mig för att skippa VR-bana idag och bara köra på, då använder man sig av Catalyst i programmet. Där kan man köra och bara se kadens, hastighet och tid och lite annat. Jag valde att bara köra på egen hand och köra en viss tid.

Tittade på teve och trampade på. Körde inte med någon lutning utan körde på rätt lugnt och jämnt och hyfsat hög kadens. Jag försökte fokusera och komma in i det, men gud vad otroligt sakta tiden gick! Det var rätt segt och det tog ett bra tag innan jag kunde sluta fokusera på hur många minuter som gått. Trampade på och tittade på lite olika program på teve.

Efter dryga timmen hade jag kört ca 30-34km och bestämde mig då för att köra på tills jag nådde 50km. Bra att ha ett mål, så att jag vet vad jag siktar mot och vet när jag är klar! Trampade vidare och roades nu av teven (“Are you smarter than a 5th grader”-frågesporttävling på trean) och körde på. När jag sen nått 50km var jag så nära en jämnare tid, så då satte jag målet till 1h 45 min. Trampade lugnare de sista 5 minutrarna som nedvarvning och sen var jag i mål!

Trainer
Catalyst, 0.0 lutning, 56.3km, 01:45:07
Totalt: 56.3 km.
Hastighet: 30.2km/h.
Puls (medel/max): 125/140bpm
Cooldown (inluderat): 5 min
Totalt: 105 min

Rehab
Sen efter trainerträningen var det lika bra att ta tag i rehabövningarna. Att det ska vara så svårt att få till den där halvtimmen varje dag. Jag slarvar och får lite dåligt samvete. Men nu fick jag dem gjorda! Det blev de vanliga övningarna, 3 st där jag ligger på golvet och viftar med ben och gör situps och sedan 2 för överkroppen där jag står upp och drar med mitt gula gummiband. Med lite bra musik under tiden gick de 30 rehabminutrarna snabbt!

Dagen har bjudit på totalt 195 min träning. Minuterna i utmaningen tickar ner. =)

>26 dec (forts): Trainer vid teven och rehab

2 reaktion på “>26 dec (forts): Trainer vid teven och rehab

 • 27 december, 2008 kl. 08:31
  Permalänk

  >Jäklar vad du trainar :) God fortsättning!

  Svar
 • 27 december, 2008 kl. 21:08
  Permalänk

  >hehe =) Tack! God fortsättning till dig med!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *