>Variera träningen så gott det går

Idag ville jag son vanligt gärna komma ut under dagens ljusa timmar för lite träning. Men just löpning kände jag inte för idag. Jag vill ju träna och röra på mig, men bara för att jag ska öka på mängden nu så vill jag inte springa _varje_ dag så att kroppen kanske sätter sig på tvären sen. Så jag bestämde mig för att gå snabbt istället.

Jag slängde på lite mer kläder, för man blir ju inte lika varm som under löpningen, och gav mig sen ut i det fina vädret. Jag är faktiskt rätt glad för att det är snöfritt och torrt ute, helt perfekt. Snö är ju himla mysigt och bra det med, men det njuter man ju mest av om man är där man kan utnyttja det, alltså åka skidor! Ska jag bara springa eller gå ute så funkar snöfritt för mig =) (Skulle det sen bli snöslask och ishalka har jag ju mina Icebugs löpardojor att ta på mig)


På med mer kläder

Well, så ut och gå skulle jag. Jag gick gamla vanliga rundan här i s-tälje, orkade inte fundera ut något nytt. Men rundan kanske blev annorlunda när det nu skulle gå långsammare? Och visst känns det som att det går SÅ långsamt att gå, när man är van att springa? Och ändå springer jag inte snabbt. Hehe. Men rätt knäppt att det känns sån skillnad.


Starten på vanliga rundan, ner mot vattnet

Gick vanliga rundan och när jag var tillbaka fortsatte jag bort längs vägen jag sprang igår, för att gå förbi affären. Alltid bra att få lite ärenden gjorda också! Så handlade lite och promenerade sen snabbt tillbaka längs stora vägen igen och när jag kom hem hade jag promenerat i 60 min (exl. besök i affären då såklart).

>26 dec: Powerwalk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *