>Aktiv vila

Efter de senaste dagarnas mängdträning och korta långpasset igår kände jag att jag behövde ta det lite lugnare idag. Ryggen gnällde lite, lite stel i axelpartiet så jag ville inte riskera något.

Så efter en del timmar framför datorn kom jag sen ut. Fast för sent för dagsljuset, det fick bli en promenad i mörkret. Med 5 minusgrader var jag glad att jag pälsat på mig lite mer kläder. Gick vanliga rundan och traskade på där. Värst vad ensamt det blir ute så fort det blir mörkt.

Gick rask takt och höll upp värmen, men det var kallt om kinderna idag. När jag sen var hemma igen fortsatte jag bort på loopen kring Lina C och gick den extrabiten för att kunna vara ute lite längre. Sen traskade jag hemåt och klockan stannade på 70min när jag nådde ytterdörren.

När jag kom in fortsatte jag direkt med att köra mina rehabövningar. Idag kändes de extra viktiga, just eftersom jag känt av ryggen lite. Körde dem i vanlig ordning till bra låtar som höll rätt takt och sen efter 30 min var dagens träning klar. Lugn träning men det kan behövas det med! Mycket bättre än att helt sitta still iaf!

>28 dec: Powerwalk i mörkret och lite rehab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *