Hipp, hipp hurra!

Den 28 dec 2007 började jakten! Jakten på den optimala träningskroppen, och den i bloggform. Målet var att träna på, utmana mig själv i olika träningssammanhang och gå ner i vikt för att just nå den optimala träningskroppen.

Vikten har jag tyvärr inte lyckats tappa men jag är på rätt god väg mot en bra träningskropp. Den har ställt upp i vått och torrt under året, nästan 500 träningstimmar insamlade, och flera triathlonlopp (varav min första Ironman), marathon och utmaningar. Jag är så glad att jag har kunnat träna så mycket (hållt mig hyfsat skadefri), och att jag har fått uppleva alla härliga adrenalinkickar!


Ett år fyllt av äventyr!

Tack alla ni som läser min blogg och som har hängt med under med- och motgångar under året. Jag har verkligen blivit inspirerad av alla vänner inom bloggvärlden och hejarop här på bloggen och jag hoppas att jag med min blogg kan inspirera någon att våga göra det där de alltid drömt om. Vad man än har för träningsmål gäller det att våga och satsa för att nå dit, på sitt eget sätt, och efter egna förutsättningar. Men försök! Vad har man egentligen att förlora? Bara massor att vinna!


Triathlon, utmaningar och träningsvänner, här med Puma efter Mazda Sthlm Triathlon

Only those who risk going too far can possibly find out how far one can go.
– T.S. Eliot

Bloggen 1 år!

3 reaktion på “Bloggen 1 år!

 • 28 december, 2008 kl. 22:20
  Permalänk

  >va? är bloggen bara 1 år? känns som du bloggat forever!

  Svar
 • 29 december, 2008 kl. 11:15
  Permalänk

  >GRATTIS! =)
  Kepp up the good work!

  Svar
 • 29 december, 2008 kl. 20:55
  Permalänk

  >puma: yes! And ever, and ever ;) Nej men visst har man hunnit mkt under året, kanske känns som längre tid då!

  cicci: Tackar! Yes, ska träna på!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *