>Som att få punka när man nyss startat

Jag var lite seg ikväll och visste inte riktigt om det skulle bli någon mer träning. Men sen tänkte jag cykel, trainer framför teven är ju inte helt fel. Och det kan göras så lätt/tufft som det passar just för dagen. Gjorde mig redo och allt, startade trainer, dator, teve, hoppade på cykeln och började trampa. Det var skönt att få röra sig lite igen och jag började precis få igång värmen och allt kändes bra. Knappa 10 min hann jag trampa innan trainern började krångla.

Jag hade mekat lite med den och skruvat åt och fixat, och nu var väl kalibreringen fel och motorbromsen ville inte vara med. Försökte med att stänga av och starta om, och körde testprogrammet och kalibrering, men nope, inte idag. Det funkade inte och jag bestämde mig för att fixa trainern imorgon istället och köra min rygg-jympa a.k.a rehab.

Rehaben är viktig och den ska köras. Det lite jobbiga är ju att det inte känns som att den blir så värst mkt lättare. Jag spänner musklerna i mage och bål och jobbar på, och hoppas de blir starkare. Men det pustas och jag svettas lite ändå när jag kör. Sen svettas jag ju rätt lätt, men ändå.

Fortsatte sen med att köra mina simstyrketräningsövningar med gummibandet, blev en extra 10 min där, med 3 olika övningar à 3 min. Mina axlar och bröstrygg ska bli starka och palla med all träning!

>29 dec (forts): Trainer som blev rehab

2 reaktion på “>29 dec (forts): Trainer som blev rehab

 • 29 december, 2008 kl. 22:10
  Permalänk

  >Men åh vad kul att ha hittat din blogg, jag har precis i höst “blivit” triatlet efter deltagande i Mazda. Det är ju hur kul som helst, och är dessutom gift med en Ironman x 2 vilket oxå inspirerar! Nu ska jag läsa ikapp mig, låta mig inspireras och ta del av dina erfarenheter som verkar helt otroligt roliga. Kul och grattis till dina framgångar!

  Svar
 • 30 december, 2008 kl. 17:59
  Permalänk

  >sara g s: Kul att du gillar bloggen! Och ännu roligare att du också kör triathlon! Tack!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *