>Vardag igen

Idag är det måndag igen, morgonsimningen igång på Sydpoolen och bilen ledig här hemma. Inga undanflykter fanns alltså för att inte simma imorse! Men jag fick övertala mig själv både en och två gånger imorse för att verkligen gå upp och komma iväg. Jag vaknade faktiskt och var inte supertrött, men jag funderade på en massa dåliga ursäkter för att inte simma. Men nope, fanns inga. Halsen kändes t.om bättre än vad den gjort de senaste dagarna, och bättre än igårkväll.

Så på med kläderna, väskan var packad, drack min proteindrink och åkte sen iväg till Sydpoolen. Var i poolen lagom till 07.30 och skulle då alltså hinna simma minst en timme, perfekt! Vi var tre tappra simmare i snabbsimbanan och det gick helt ok att samsas om den. Jag simmade på som vanligt, och orkade inte räkna längderna idag heller. Blev mkt frisim, lång uppvärmning innan jag sen fokuserade massor på teknik och flyt. Körde säkert 150m teknik med enarms, för att få till rotationen och känslan i vattnet. Simmade sen en massa längder fri med bra teknik. Blandade lite sen, med 25br, 25ba och 25 fr, om och om igen.

Efter dryga halvtimmen befolkades snabbsimbanan och en av de andra banorna av massor med män! De simmade på rätt så bra, men blandade frisim och bröstsim. Vi var plötsligt väldigt många i banan och jag fick simma på för att passera och hålla min plats i banan. Märkte sen deras radios på kanten, och insåg att det antagligen var Södertäljes brandkår jag simmade med. Jag simmade på en del, men sista 10 min tog jag det lugnare, det blev mindre folk i bassängen igen och jag körde mitt avsim.

Fick ihop 70 min simning innan jag fick snabba mig upp för att hinna duscha och klä på mig och ta mig ut innan kl.09. Annars blir man inlåst på badet och får betala för äventyrsbad ;)
Räknade som sagt inte längderna men chansar på att jag fick ihop runt 2500+ m. Nöjd och glad körde jag hem för att käka frukost och har nu hela dagen framför mig.

>29 dec: Morgonsim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *