>Till slut så

Ikväll var jag för nyfiken och otålig för att inte meka med min trainer igen, som inte ville fungera sist jag testade den. Nu hade jag läst igen på Tacx-forumet och var redo att felsöka. Blev koll på sladdarna, eluttaget, programmet och kadensmätaren. Jag testade en massa och den ville inte. Men så plötsligt fungerade den igen. Fråga mig inte vad jag gjorde för jag gjorde ALLT, vet bara inte riktigt vilket det var som löste problemet!


Känsliga prylar

Oh, well, när jag väl fått igång den kunde jag ju lika gärna träna en stund. Körde catalyst där bara speed, watt, kadens och tiden visas. Hade den igång och trampade på och tittade på teve samtidigt. Catalystbanan som jag valt bestod av 5 min långa intervaller med olika lutning (motstånd). Det var rätt nice att ha 5 min itaget att se fram emot, tiden gick kanske lite snabbare då. Banan var 46 min så när den var slut startade jag om samma bana igen och körde timmen ut. Sådär, veckans första trainertimme avklarad =)

Trainer
Catalyst, bana med 5 min intervaller, ca 35km, 01:00:00
Totalt: 35 km.
Hastighet: –
Puls (medel/max): – glömde pulsbandet
Cooldown (inluderat): ca 2 min
Totalt: 60 min

Nu ska jag INTE pilla eller meka med trainern mer, får hoppas den är med mig nästa gång jag vill (ut och) cykla igen!

>30 dec (forts): Trainer

En reaktion på “>30 dec (forts): Trainer

  • 31 december, 2008 kl. 08:41
    Permalänk

    >Verkar kul den där trainern! Gott nytt år!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *