Utmaningen avklarad!

Har hittills varit vaken 13 timmar idag, och har spenderat dagen motionerandes, hela 8,5 timmar har det gått åt till att klara den här galna utmaningen jag fick för mig. Så blir det när det är en tuff utmaning som jag sen går och skjuter lite på, ja då får man fixa det sista dagen om det nu ska fixas! Många gånger idag har jag undrat vad jag sysslat med, men jag valde att slippa fundera och bara utföra istället!

Förutom simningen (105 min) imorse blev det följande träning:

Powerwalk 130 min
Efter lunchen blev det träning igen. Denna gången en snabb promenad på em. Jag gick ner till centrum, sen bort längs med kanalen (där jag sprang häromdagen) och tillbaka längs vägen. Fortsatte sen vanliga rundan hemåt och sen ett varv på loopen till Lina C och sist 2 varv i parken.

Trainer 138 min

Efter mellanmål blev det sen trainerdags. Satte mig och cyklade framför Bond-marathonet på 3an. Trampade på med catalyst och hade valt att köra ett program med 5 min intervaller, så att lutningen ändrades lite. Svetten rann och jag försökte hänga med i filmen när Sean Connery charmade brudarna på 60-talet.

Powerwalk 90 min
Efter middagen blev det sen en snabb promenad igen. Denna gången gick jag i parken. Nu var det kallare och jag promenerade snabbt runt och lyssnade på Dido. Gick runt, runt i parken 9 varv och sen fick jag sällskap det 10:e varvet av mamma.

Rehab 30 min
In i värmen igen och körde mina vanliga rehabövningar. Check!

Styrka 20 min
Fortsatte med gummibandslek och körde simstyrkeövningarna, fast nu ökade jag på tiden lite på varje.

Och sen…..var jag klar! Guuuud vad skönt. Jag är rätt så trött nu faktiskt, alltså lite trött i huvudet och sovtrött. Kroppen har pallat med alla timmarna rätt så bra! =)

Fick ihop mina 500 träningstimmar för 2008, blev totalt 30 002 minuter. Rekord för mig, någonsin. Nu ska jag vila, och fira in nya året. Återblick för 2008 och förhoppningar inför nya året kommer imorgon, nu pallar jag inte mer!

Gott nytt år på er!!


Snart 2009!

31 dec (forts): Dagen har vigts åt…träning!

7 reaktion på “31 dec (forts): Dagen har vigts åt…träning!

 • 1 januari, 2009 kl. 08:56
  Permalänk

  Oj, nåt sånt vill jag också göra! Hoppas du fått en bra start på nya året också!

  Svar
 • 1 januari, 2009 kl. 09:21
  Permalänk

  Verkligen starkt jobbat att klara det :)

  Svar
 • 1 januari, 2009 kl. 09:26
  Permalänk

  Grymt! God fortsättning!

  Svar
 • 1 januari, 2009 kl. 10:58
  Permalänk

  Shit, vad coolt. Vilken dag! Gott nytt träningsår!

  Svar
 • 1 januari, 2009 kl. 13:52
  Permalänk

  Oj.. du är nog galern på riktigt :) Gott nytt träningsår!

  Svar
 • 1 januari, 2009 kl. 15:13
  Permalänk

  snorkfröken: ja det är bara att utmana sig själv på de konstigaste vis. Och sen köra! Tack detsamma! Mitt -09 börjar med en dags vila =)

  vargungen: Tack! Det var lite kämpigt.

  askan: Tack detsamma! Vad blir det för mål fr dig -09, Kalmar igen va?

  lena: Galen dag helt enkelt. Gott nytt träningsår på dig med!

  andrea: Haha, jo så är det. På gott och ont ;) Gott nytt träningsår!

  Svar
 • Pingback:Första veckan | Karin Tri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *