>Ut i minusgraderna

Idag var det tyvärr sitta-inne-vid-datorn-och-skriva-tråkig-rapport-dagen. Sitta still en hel ledig dag liksom, helt galet egentligen, men vad gör man inte för att iaf komma ett steg närmare att vara klar med rapporten. Så idag blev den enda träningen för min del en stackars promenad. Eller powerwalk som det så hurtigt låter.

Det blev snabb gång med mamma mitt på dagen. Solen sken, men det var snöigt, kallt, och hyfsat vindstilla. Ändå så kom vi hem efter en timme med röda och kalla kinder. Den snabba promenaden blev längs med kanalen ner till centrum, förbi centrum och sen ungefär samma väg tillbaka. Jag tror jag har sett nog av Södertälje snart, börjar tröttna. Vill tillbaka till min powerwalk/löprunda runt kungsholmen. Ja för där har jag ju bara gått/sprungit ett hundratal gånger =)

Men imorgon bär det av hemåt igen, mitt träningsläger/rapportskrivarcamp hos mamma är slut för denna gången. Nu blir det träning i staaaan. Men först ska jag bara säga hejdå till bästa poolen på Sydpoolen imorgon bitti. För nu ska det bli mer träning av, mer än bara powerwalkande!

>3 jan: Powerwalk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *