>Längd efter längd

Imorse när jag vaknade kändes det inte alls som att det skulle bli någon simning idag. Halsen känns lite skum, jag är inte förkyld men det känns som att jag skulle kunna bli. Så jag tog det lugnt imorse, åt frukost och läste tidningen och slappade. Men efter ett tag blev jag lite rastlös ändå och sugen på att åka och simma! Halsen kändes bättre och jag bestämde mig för att köra ett lugnt pass och bara en timme.

Kom till Sydpoolen och den bra simpoolen där det var väldigt tomt idag. Jag delade hela poolen med 2 andra. Hoppade i en bana, njöt av vattnet, lugnet och startade sen mitt pass:

Uppvärmning free i ca 10 min.

Sen teknikset: enarms (25h + 25v + 25ss)x4.

Sen bestämde jag mig för att köra 1000m i sträck och samtidigt öva på flipturns, så det blev jämnt och lugnt tempo, och inga stopp och många turns!

Sen körde jag lugnt följande set:
4x(50f + 25ba).

Sen avslutade jag med ca 300f avbad.
Totalt blev det ca 2000-2500m, och 60 min.

Riktigt skönt var det att få rört på sig lite ändå! Sen fick jag klä på mig ordentligt och åkte hem i den -10-gradiga kylan. Brrr! Nu ska jag hålla mig varm, dricka te, tänka positivt och hålla mig frisk! Snart är det ju skidläger på gång, då gäller det att vara alert!

>4 jan: Simning i S’tälje

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *