>Äntligen träning!

Både måndag och tisdag råkade bli vilodagar här nu. Jag var iväg på jobb i Göteborg och det blev långa dagar och tidiga mornar och ingen tid för träning alls. Jag som t.om hade tagit med träningskläder för jag hade tänkt hinna förbi SATS på måndagkvällen. Men det blev jobb istället. Sånt är livet ibland. Men vilodagar var ju rätt ok ändå, efter så mkt träning i helgen.

Idag var jag dock bestämd, jag skulle träna! Och det på ett pass där jag vet vad jag får, och som jag gillar starkt – Pias spinningpass på Hötorget. Jag hann precis dit i tid för att få biljett, och hann in i salen för att ta en cykel längst fram på kanten. Snabbt ombyte och sen var det dags.

Spinningcykeln kändes dock väldigt konstig. Nu är jag ju van vid min egen cykel och trainer, och på spinningcykeln kändes det som att jag satt otroligt långt bak och bara trampade runt med framsida lår.

Passet var bra som vanligt, det var bra drag, de flesta stammiscyklisterna var där och det var kul! Själva passet var en lång sammanhängande historia. Lång uppvärmning följt av långa stunder på flacken eller backe. Någon kortare backe var det med och pulsen kom upp rätt bra, fick medel max: 151/180bpm. Efter 55 min var det redan slut och tiden hade gått fort! Men nu hade jag fått träna och det kändes redan bättre!

Det som är bra med tidig träning är ju att man hinner göra saker efter också! Efter dusch var jag sen en sväng förbi Stadium och köpte tejp och sprayvalla till mina längdskidor, och två nya mössor. Imorgon bär det nämligen av upp till snön igen! Ska upp till Sälen (Stöten) på konferens med jobbet, tors-sön. Vissa kollegor kanske ser det som en festresa, medans jag ser det som ett ypperligt tillfälle till ännu en träningslägershelg! =) Ska försöka få in så mkt träning jag hinner, blir längdskidåkning och löpning i snön!

>14 jan: Spinning för själen

4 reaktion på “>14 jan: Spinning för själen

 • 14 januari, 2009 kl. 23:22
  Permalänk

  >Hur mycket är 180 i procent av max för dig?

  Svar
 • 15 januari, 2009 kl. 05:09
  Permalänk

  >puma: Jag vet inte exakt min maxpuls, men tror den är ca 200. Då blir 180 = 90% av max.

  Svar
 • 15 januari, 2009 kl. 22:59
  Permalänk

  >Om du har över för träning nästa gång du är i Göteborg får du hojta till. Du är alltid välkommen på ett Riverpass om det passar in.

  Svar
 • 16 januari, 2009 kl. 10:16
  Permalänk

  >river: Tack! Det ska jag göra, om tiden finns!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *