>Åter till Dalarna!

I veckan har det inte blivit så mkt träning som jag önskat, det har varit varannan-dags-principen och varannan dag återhämtning iform av idrottsmassage och naprapati. Och mornarna har varit helt omöjliga att komma upp i tid för träning.
Men! Det är bara fredag, och vi har en hel helg framför oss!

Jag drar upp till Mora nu igen, upp till Dalarna 3dje helgen i rad! Förra helgen i Sälen blev det tyvärr ingen åkning p.g.a stängda spår. Men Mora och Vasaloppspåret känns mer stabilt! Där är det pistat och fixat och lagom många minusgrader.


Ut i spåret!

Jag åker upp igen till Staffan Larssons aktiviteter. Denna helgen tar vi inte lektioner dock utan har valt “Vasaloppsweekend med buss ut i spåret”. Vi blir alltså bussade ut i spåret både lör och söndag och får åka hela vägen tillbaka till Mora. Hur långt det blir, var vi ska bli avsläppta har vi inte bestämt än, men jag ska se till att det blir många skidmil i benen. Det behövs! Det är ju bara 30 dagar kvar nu tills det är dags – VL:Öppet Spår!

Så ha en härlig träningshelg allihopa! Det ska bli så nice att ha en hel helg och bestämma vad man ska göra (till skillnad från förra helgen)! Och då väljer jag frisk luft och massor av träning! =)

>Skidhelg i VL-spåret

En reaktion på “>Skidhelg i VL-spåret

  • 23 januari, 2009 kl. 11:41
    Permalänk

    >Ha en underbar helg och jag hoppas på mycket sol och skidåkning!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *