>Med 3.3% viktnedgång är jag the Biggest Loser den här veckan. Puma har gått ner 1.3% och får därmed springa på 7 km på löpband och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Puma -3.5% – Nike +0.4%
v.2 Puma -1.3% – Nike -3.3%

Min vecka
Veckan som gått har varit bra! Jag tränade inte så mkt som jag egentligen ville i veckan, men fick ändå in lite träning måndag och onsdag. Men helgen sen har varit full av träning! En annan skillnad med är maten, jag har ätit så mkt bättre denna veckan än förut. Varför det har gått så bra och anledningen att jag ser så ljust på framtiden kommer jag att berätta här på bloggen, snart! Har bara inte haft tid. Tiden räcker knappt till all träning jag vill få in, återhämtning (som massage och sjukgymnast) samt matlagning! Men nu går det iaf på rätt håll och nu ska jag fortsätta neråt! =)

>Who is the Biggest Loser? (Vecka 2)

4 thoughts on “>Who is the Biggest Loser? (Vecka 2)

 • 27 januari, 2009 at 07:25
  Permalink

  >Grattis! Nu blev jag nyfiken. :)

  Reply
 • 27 januari, 2009 at 08:14
  Permalink

  >magda: Tack!

  madde: Tack! Jo jag ska berätta, snart! Ikväll kanske =)

  Reply
 • 27 januari, 2009 at 08:42
  Permalink

  >heja heja! grattis!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *