>Stretch- och sträck-träning

Imorse var jag uppe tidigt igen för att köra yoga! Att ha fått in morgonträning 4 av 5 vardagsmorgnar denna veckan, det är nästan värt att fira! Känns som att jag fått in vanan nu iaf! Yogan var på Sats Odenplan kl.06.30 och jag hann dit precis i tid för att få ut min biljett.

Det var SatsYoga fortsättningsklass idag igen, den med fart i. Men dagens klass var lite annorlunda. Instruktören som hade klassen berättade att hon kommit in på yoga efter att ha varit PT, och det märktes. Hon var mer teknikfokuserad och stretchfokuserad än sådär “yoga-spirit”-fokus. Men passet var ju bra ändå, det var samma övningar, men i rätt snabb fart. Jag hängde med så gott jag kunde och sträckte en massa. Ryggen var stelare nu igen, antagligen efter styrkan och träningen i veckan, att ryggen har fått jobba lite extra. Så yogan kändes verkligen välbehövlig. Jag hade helst velat köra ännu längre och stretcha ut hela kroppen. Känner mig stel överallt för tillfället.

Så idag blev det bara lugn träning på morgonen. Ikväll har jag haft supertrevlig middag med Karin, snackat mycket träning och umgåtts. Sånt behövs det med! Men det blev en tidig kväll för oss båda, jag är i sömnbehov efter tidiga-mornar-veckan och så är nog Karin med eftersom hon just nu är uppe i sin gigant-mängdvecka. Men nu är det iaf helg! Tid för att träna, vila och återhämta sig inför en ny bra vecka!

>30 jan: Morgonyoga

En reaktion på “>30 jan: Morgonyoga

  • 1 februari, 2009 kl. 11:17
    Permalänk

    >fin blogg! lycka till med träningen! kram

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *