>En bra dag

Lördagen spenderades med att sova ut på förmiddagen (så skönt!) och sen frukost vid lunchtid ungefär. Mötte sen upp med mamma inne i stan och lunchade och gick och kollade lite i affärer. Gick och köpte min första viktbelöning på Body Shop, det blev Shea Butter, den luktade gott och var för torr hud, och det är vad jag behöver!


Present nr.1

Styrketräning

Sen hann jag med ett snabbträningspass med innan gymmet, Sats Zenit stängde kl 18. Kom lite småstressad in där strax efter 17 och satte fart med träningen! Idag blev det styrketräning, nu “Dag 2” på mitt schema: ben och bål. Det blev benböj i smithmaskin, framsida lår i maskin, baksida lår i maskin, 30×2 utfallssteg genom styrketräningssalen som var helt tom, plankan, rygglyft, jägarställning mot vägg, samt en stretch för bröstryggen. Jag var effektiv och körde på bra, och passet tog 40 min. Det kändes rejält i benen efteråt! Känns bra att vara igång med styrketräning igen, det känns som att det kan ge bra resultat!

Kvällen spenderades sen hemma, lagade samma goda mat som igår (rostas, ugnsrostade rotsaker, samt tsatziki) och hade fått en bra tidning som jag läste. Prenumererar på Triathlete Magazine från USA. De hade en guide “The Road to Kona” (hur man kvalificerar sig till Hawaii), kul att läsa, och även om man inte har en chans nu kan man ju alltid drömma ;)


Inspirerande läsning!

>31 jan: Styrketräning och shopping

7 reaktion på “>31 jan: Styrketräning och shopping

 • 1 februari, 2009 kl. 12:21
  Permalänk

  >jag bara älskar sån där body butter från Body shop! Doftar helt underbart :) du verkar kunna ge bra inspiration i din blogg- jag ska följa! ha det bra, kram

  Svar
 • 1 februari, 2009 kl. 13:02
  Permalänk

  >shea är min favorit, den doftar så lagom mjukt och inte för mycket. Skulle verkligen behöva en sån jag med, är torr som en fnas!

  Svar
 • 1 februari, 2009 kl. 14:28
  Permalänk

  >lisa: Mm de doftar gott! Fanns massor med nya att välja mellan nu, t.ex. hallon. Men då doftar man verkligen sött som hallon!
  Kul att du läser! =)

  funrun: Mm den verkade lagom, så mkt som jag ska smörja. Ja du får väl också göra en utmaning så att du får köpa sen, typ “springa maffe i 20km” eller nåt? Eller så kan du ju bara köpa den, utan utmaning ;) SÅ kan man tydligen också göra… hehe =)

  Svar
 • 1 februari, 2009 kl. 18:22
  Permalänk

  >hehe, då får jag köpa den nu! Maffade i 21k idag! :D

  Svar
 • 1 februari, 2009 kl. 20:13
  Permalänk

  >funrun: haha! BRA! Gå och köp din belöning nu! =)

  Svar
 • 2 februari, 2009 kl. 08:55
  Permalänk

  >Vet du vart man kan köpa Triathlete Magazine i sverige? jag kollade på presstop på fridhemsplan och dom har bara inside triathlon.

  /Adrian

  Svar
 • 2 februari, 2009 kl. 09:08
  Permalänk

  >adrian: Jag vet inte var man köper den i Sverige. Jag köpte också Inside Triathlon på presstop nån gång, med reagerade på att den var så himla dyr. Billigare att prenumerera då, även om mer än 50% av priset är frakten till Sverige. Men tidningar är billiga i USA! =) Kolla på: http://www.triathletemag.com

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *