>Återhämtningspromenad

Efter en hel dags innesittande, i soffa och på trainer ;) så ville jag så komma ut lite. Benen kändes rätt stela och trötta (från styrkan tror jag) och jag tänkte att en snabb promenad skulle nog bara vara bra för dem! Så jag slängde på lite träningskläder och lämplig jacka o mössa (gissade på någon minusgrad ute) och drog ut för att gå min vanliga powerwalk-runda, runt halva kungsholmen.

Det var isigt på vissa ställen, men förvånansvärt inte särskilt halt. Jag traskade på och filosoferade och mötte en hel del löpare i mörkret. Tänkte att vi på kungsholmen är nog rätt så hurtiga ändå, jämfört med resten av stan. Alla aktiva bor på kungsholmen eller? Ja iaf jag och MarathonMia så, träningssnittet borde vara högt här =)

Själv har jag faktiskt inte visat mig på denna rundan på rätt länge, tror det var i december sist som jag sprang eller gick här. Men nu är jag tillbaks iaf. Men mest för gång då tror jag, löpningen kör jag inne i värmen på närmsta gym istället, iaf ett litet tag till.


Väldigt mörkt, men Västerbron är där, lovar

Ikväll blev det 55 min snabb gång som avslut på dagen. Nu laddar jag för en ny vecka! Och spännande Biggest Loser vägning imorgon! Blir det jag eller Puma som tar hem 3:e veckan?

>1 feb (forts): Mörk powerwalk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *