>Löpning – spinning – löpning

Idag spenderades nästan hela dagen på Sats Odenplan. Eller nja, morgon och kväll då. Men morgnar är så mkt trevligare på det gymmet än de stressiga kvällarna. Planen var egentligen att gå på Super-Pias spinningpass på Hötorget kl.18, men igen så tog jobbet mer tid än jag räknat med och jag hann inte dit. Bestämde mig då för att köra spinning på Odenplan kl.19 istället.

Men vi börjar med morgonen. Jag pallrade mig dit vid 6-tiden för att springa lite på löpband som morgonträning. Jag bestämde mig för 8km, det lät lagom, och ställde bandet på 0.5% lutning. Joggade på, tog det väldigt lugnt i början för benen gnällde. De kändes stela och jag hade grym träningsvärk. Men efter att ha sprungit ett tag kändes det väldigt mkt bättre. Jag lyssnade på musik. sprang på och ökade lite ju fler kilometer som passerade.

Sprang mina 8km på knappa 49 min. Sen gick jag snabbt på bandet i 5 min som nedvarvning och gick sen och stretchade ordentligt. Så skönt att slippa stressa på morgonen! I omklädningsrummet sprang jag på Felicitas, som jag inte träffat på evigheter. Vi brukade springa på varann på Zenit på mornarna för ett bra tag sen, men nu är det alltså Odenplan som gäller för bloggspan. =)

(Löpband)
Lutning: 0.5%
Totalt: 8.0 km
Tid: 48:46 min
Tempo: 6:06
Puls (medel/max): 156/179 bpm

Efter jobbet blev et som sagt senare än tänkt, men jag körde på samma fix som förra veckan, spinningpass på Odenplan alltså. Men passet där får verkligen vara plan B, jag saknar Pia och hennes proffesionnella och trevliga sätt! Passet på Odenplan var väl ok, men det var ingen såndär spinningstämning som jag gillar. Men jag körde på rätt så tufft idag iaf, så gott jag kunde. Gjorde intervallerna lite längre, la på mer belastning osv. Försökte få upp pulsen helt enkelt. Pulsen blev (medel/max): 143/173bpm.

Direkt efter spinningen gick jag sen ut och ställde mig på samma löpband som imorse. Nu skulle jag “brick”-träna lite, alltså springa lite direkt efter cykling. Valde 3km som distans och sprang första kilometern riktigt lugnt. Vet att benen annars kan bli supertunga om man startar för snabbt. Men jag sprang på och ökade lite i taget sen när jag väl passerat kilometern. Spurtade t.om lite i slutet och det kändes bra! Blev totalt knappt 19 min. Sen blev det stretch igen och sen var jag trött på SATS Odenplan för dagen. Nu skulle jag hemåt!

(Löpband)
Lutning: 0.5%
Totalt: 3.0 km
Tid: 18:39 min
Tempo: 6:13
Puls (medel/max): 154/172 bpm

Stannade och handlade på vägen hem. Köpte bara superbra mat trots att jag gjorde “misstaget” att handla hungrig. Lyckades att undvika allt onyttigt. Kom hem, lagade chili con carne och sallad. Träna, handla OCH laga mat. Det är helt otroligt, så olikt mig. Men ska man orka träna bra så måste man ju fylla på med BRA mat. Och sömn var det ja, kanske dags att sova snart då!

>2 feb: Duathlonträning över dagen

2 reaktion på “>2 feb: Duathlonträning över dagen

 • 3 februari, 2009 kl. 01:25
  Permalänk

  >”Träna, handla OCH laga mat.”

  hahaha…. du låter ju rent av vuxen! ;-)

  Svar
 • 3 februari, 2009 kl. 09:14
  Permalänk

  >anonym: haha, ja laga mat en vardagkväll, ska man verkligen hinna med sånt? ;)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *