>Pigg i kroppen på träningen men sovtrött annars

Imorse vaknade jag _innan_ klockan ringde kl.05.30, hur normalt är det på en skala? Jag försökte övertala mig själv att utnyttja sovtiden till max och somna om, men vet inte hur bra det funkade. Kom iaf upp i tid och iväg till e-badet för simträningen. Tänk att jag blivit en sån morgonmänniska! Men tyvärr fick jag betala för det resten av dagen då jag var sjukt trött.

Simning
Simträningen var riktigt rolig som vanligt! Började med ca 200f som uppvärmning (alla simmar på tills Micke säger att det är dags att börja).

Vi startade simpasset med snabba 25:or, körde 12x25f på start 35sek. Kändes helt ok, jag kände mig hyfsat pigg och simmade på och kom ibland ifatt ett par fötter framför.

Sen var det dags för huvudserien som idag var en massa 300-ingar. Tanken var att köra 6st 300-ingar följt av en 600-ing på tid, men jag skulle gå lite tidigare idag (skulle på morgonmöte) så det blev lite ändrat pass för mig, då jag inte hann allt.

Körde de första 300-igarna, först 2x300f på fart 1, följt av 2x300f på fart 2. Och ca 30 sek vila emellan varje. Det var lite segt med 300-ingarna jag kände mig inte helt superpigg faktiskt, men körde på så gott det gick.
Sen körde jag en sista 300-ing men då fart 3 (max) och på tid. Simmade på så gott jag kunde, tog i och visste att Micke stod på kanten med klockan i handen så jag kämpade på. Tiden blev: 5.50 och jag tog pulsen direkt efteråt, och fick den till ungefär 144bpm. Är nöjd med tiden, en långsamsimmare som jag är, är jag nöjd med att få upp farten litegrann. Men det finns mycket mer att jobba på och att åstadkomma där! =)

Sen blev det 100f avbad innan jag fick skynda mig upp för dusch och shake-frukosten. Totalt blev det 55 min simning, ca 2100m.

Styrketräning
Efter jobbet idag (då jag verkligen önskade att det fanns en säng att låna) mötte jag sen upp med Puma på Sats Fridhemsplan. Gymmet hade vi valt just för att det låg nära hem till mig, och att det gick snabbt att ta sig dit. Det var typ det enda som var bra med det gymmet märkte vi. Dålig musik, alldeles för mkt folk, ingen bra ljudanläggning och bara stökigt. Men vi var där för att träna, och det gjorde vi! Sara hade kört spinning innan jag kom, och nu fortsatte vi med styrketräning.

Jag körde mitt överkropp + bål – pass idag. Det var ryggdrag, rodd-drag, axelpress, dips, kickbacks med hantel, plankan, ryggresningar, jägarställning mot vägg och stretch för bröstryggen. Lade även till en liten extra axelövning som simtränaren Micke rekommenderat. Vi var effektiva och körde på och klarade passet på 40 min.

Sen gick vi hem till mig, och jag fick på mig “köksförklädet” idag igen, tänk att jag kan laga mat! Fixade potatis, rotfrukter och grönsaker i ugn och stekt fint kött (rostas) och hemlagad tsatziki. Puma anpassade maträtten efter hennes behov (LCHF) och vi åt en god middag. Trevligt med sällskap ikväll. Får se vad vi får ihop för träning imorgon bitti!

>3 feb: Simning och styrketräning

2 reaktion på “>3 feb: Simning och styrketräning

 • 3 februari, 2009 kl. 21:00
  Permalänk

  >jag gillar hotell coola k!

  Svar
 • 4 februari, 2009 kl. 11:24
  Permalänk

  >puma: =) Du är alltid välkommen!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *