>Oplanerade vilodagar

Inte behöver man planera in vilodagar, de kommer ändå!

Ja inte blev det någon simning igårmorse, tyvärr. Jag valde istället en 2-timmars sovmorgon och tänkte att jag tränar ju på kvällen. Det var planen alltså. Var sen hos sjukgymnasten på förmiddagen och vi gick grundligt igenom kroppen igen, nu bröstrygg, axlar, nacke och kollade rörlighet och hur stel jag var. Fick en del stretchövningar som jag ska köra varje dag. Har inte kommit igång med dem än, men det kommer, lovar! Ju mer jag stretchar desto snabbare kan jag bli mer balanserad i kroppen och få ordning på ryggproblemen.

Så på kvällen var det planerat träning då ja, men den blev inte av. Jag var kvar på jobbet längre än önskat och fick sen ta mig hem för att hinna packa och fixa hemma och komma isäng helst innan midnatt. Imorse var det träning planerad, allt packat och fixat och klart, men nej. Där blev det sovmorgon igen, men nu en snooze på 2 timmar. Kanske inte helt optimalt att sova och vakna var 9:e minut? Hmm…

Jag tror jag var lite trött. Och att kroppen var trött och sa ifrån. Så det blev två vilodagar på raken här nu då, men jag har iaf skött maten bra! Och har stöd från Coach P att inte stressa med träningen, den kommer den med. Det handlar ju om balansen mellan bra mat, träning OCH vila. Och all matinhandling, matplanering, matlagning och speciellt diskning, har tagit mkt tid från mig på sistone! Måste vänja mig och få in lite rutin på det där med, så att jag hinner träna det jag vill OCH sova också! =)

Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg. Ska hälsa på syrran med familj som bor utanför Kungsbacka, och imorgon blir det nog lite rolig träning med River, som bjudit in mig till “hans” gym! =)

Men det ska bli en lugn helg, återhämtningshelg så att kroppen är taggad till tusen tills på måndag!

>Kroppen TAR vila när den behöver vila

4 reaktion på “>Kroppen TAR vila när den behöver vila

 • 6 februari, 2009 kl. 21:40
  Permalänk

  >Utanför Kungsbacka – kan du vara mer specifik?
  (Jag bor i Kullavik utanför Kungsbacka)
  /Börje

  Svar
 • 6 februari, 2009 kl. 23:24
  Permalänk

  >Hej! Puma sa att jag kunde fråga dig hur kan jag ladda ner avsnitten för att kunna se The biggest looser?? tack!!
  Jag tror det kan hjälpa mig massor!!
  Du är jätteduktig!! ;) Och inspirerande!!
  Ha en bra helg! * kram *

  e-post:coyntha@gmail.com

  Svar
 • 7 februari, 2009 kl. 14:04
  Permalänk

  >borje: Onsala är jag i =)

  coyntha: ja mailar dig och berättar, senare!

  Svar
 • 7 februari, 2009 kl. 19:56
  Permalänk

  >Onsala är någon mil söderut. Nästa gång du skall ner så får du gärna höra av dig så kanske vi kan få till en fika eller en liten jogging sväng. Det finns lite fina slingor borta i Bunketorp, Lindome som du nog skulle gilla. Den här gången funkade det inte alls eftersom vi kör till Vemdalen i morgon bitti.

  /B.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *