>Anpassa efter situationen

Idag visste jag inte om jag skulle få in någon träning, kunde inte räkna med det, men det blev lite lugn träning ändå! Jag var ju och hälsade på min syrra och hennes familj (i Göteborg) i helgen, och idag åkte vi med barnen till en simhall i Åby. Efter en massa skoj plask och lek med barnen (knappt 2-åriga tvillingar) så fick jag sen lite tid för mig själv att simma.

Hoppade i 50m bassängen där det fanns EN gigantiskt bred motionssimbana. Det var en del folk som simmade där, men det var ändå hyfsat lätt att passera dem just eftersom det var plats. Jag simmade på, hyfsat lugnt och jämnt men fick titta en del framåt och hålla utkik efter folk. Simmade på och räknade längderna för en gångs skull och fick ihop 1300m på halvtimmen som gick.

Senare när vi var hemma och barnen sov middag, gick jag och syrran ut på en skön promenad i området. Vi gick ner mot havet och solen sken men det blåste en del. Passerade många nybyggda hus i området, som går från att vara sommarhus-område till vanligt boende-område. Vi gick på lugna vägar, fick umgås och snacka en del, men trampade på i hyfsat bra fart. Fick alltså här ihop en snabb promenad på 70 min.

Så 100 min lugnare träning idag, det är ju alltid något. Nu är jag laddad för kommande vecka, där det blir bra blandning med träning, återhämtning och sen ännu en längdskidshelg i Mora!

>8 feb: Kort simpass och skön promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *