>PR på morgonen!

Efter all adrenalin igårkväll efter spinningen var både jag och Puma på högvarv. Det tog ett tag att ta sig ner och hitta lugnet och tröttheten på kvällen. Detta resulterade i att vi kom i säng alldeles för sent för att egentligen orka med morgonträning. Men när klockan ringde 5.30 imorse snoozade vi faktiskt bara 5 min och sen tände jag lampan. Vi skulle upp! För jag vill inte missa den bästa simträningen! Och jag var inte supertrött heller, just då iaf.

Så Puma gick till gymmet när jag tog mig till e-badet. Kom fram i tid och var i poolen nästan först av alla =)

Passet idag var fokus teknik och fart. Anaerob träning! Det tycker jag dock vi kör varje gång, men jag har inget emot det, jag behöver träna upp farten!

Vi körde följande: (ungefär, jag vet inte om jag har glömt nån del, svårt att komma ihåg allt så tidigt på morgonen)

200f uppv.

12×25 med 1-4 ta färre och färre armtag. Jag fick från 23 ner till 16st.

4×75 med ca 20armtag/25m, stegrande fart för varje 75a.

6×50 lugn fart med volt på mitten av varje 25a.

100f högsta fart: tid: 1.40. (PR för mig!)

4×75 med ca 20armtag/25m, stegrande fart för varje 75a.

50f högsta fart: tid: 48,5s.

300f lugnt: 1:a 25an i varje hundring: fingertopp, sista 25an: extra benkick.

3×50 navy seals 50:or: 12,5m skovel, volt, max till kaklet, 12,5m max, dyk ner till botten, max till kaklet.

Avbad 100f.

Det var riktigt tufft men också väldigt roligt idag! Jag var glad att jag tog mig dit. Den simträningen är så sjukt bra!

Var sen lite trött under dagen idag men fick dricka lite te för att piggna till. Hade planerat kvällsträning med, men eftersom jag kände att det kittlade i halsen och jag kände mig trött, så åkte jag direkt hem istället. Blir att lägga sig i tid ikväll och sova mig 100% kry igen!

>10 feb: Teknik och fart i simningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *