>Never give up

Powerade Triathlon

Svenska Triathlon Cupen har fått en titelsponsor: Powerade. Powerade är olympisk sponsor och officiell olympisk sportdryck.

Svenska Triathlonförbundet och Powerade har nu inlett ett samarbete för en stor kampanj för att väcka intresse för vår underbara sport: triathlon!

Vill du bli en triathlon-teve-kändis?

Powerades kampanj går under namnet ”Never give up”. I kampanjen kommer en otränad person att få tränar- och mentorstöd för att under våren och sommaren komma i tillräckligt bra form för att köra en triathlon på olympisk distans. Under perioden fram till mars sker rekryteringen av en ”Hero”. Därefter tar träningen vid och den kommer att pågå fram till tävlingen Sundbyholmstriaden (Powerade Triathlon) den 15 augusti 2009.

Den som skall se till att Hero´n kommer i form är Jocke Willén, en av Sveriges bästa triathlontränare. Hero´n kommer också att ha brottaren Martin Lidberg, europa – och världsmästare, som mentor under träningsperioden.

Men man ska inte bara träna, man ska bli dokusåpakändis med! Hero’n kommer nämligen följas av ett TV-team och det som spelas in kommer att bli reklamfilm. Dessutom kommer det göras studioprogram som visas i Kanal 6 och Viasat Sport.

Hero´n skall i dagläget inte vara i bra form, så har du någon du tycker är en lämplig kandidat (eller vill du kanske själv vara med?) anmäler du honom eller henne på:

www.powerade.se

Såhär såg det ut i Irlands version, under deras kampanj

>Har du vad som krävs?

7 reaktion på “>Har du vad som krävs?

 • 10 februari, 2009 kl. 21:11
  Permalänk

  >Oj, något sånt skulle vara kul att vara med i! Fast jag har nog inget större intressa av att bli doku-såpa kändis. Vill träna lite i smyg, och hoppa fram som svart häst :) . Schyssta tränare som håller i det hela! Verkar proffsigt.

  Svar
 • 10 februari, 2009 kl. 21:25
  Permalänk

  >Förra årets Sundbyholm var onekligen tufft, med vågor, kastvindar och spöregn med löpning på gräs och i trappor(!). Jag hoppas inte på någon repris på det, tack! Fast det är klart, det skulle ju öka hardcorefaktorn en aning ;) Ska bli kul att se vad som blir av det här. Kanske måste skaffa en tv? ;) Hursomhelst sjukt kul att de valt att lyfta fram just triathlon!

  Svar
 • 10 februari, 2009 kl. 22:16
  Permalänk

  >Kommer säkert bli roligt att se. Undrar om det verkligen blir en otränad person som utses? Kollade in reglerna när jag såg reklamen, personen som söks ska bara aldrig ha tävlat i triathlon.

  Skulle vara roligt om man slapp kameror och krockar med annan träning. Även tveksam till Powerade…

  Svar
 • 11 februari, 2009 kl. 13:52
  Permalänk

  >snorkfröken: Ja men varför inte anmäla dig? Det är inte SÅ mkt dokusåpa, mest reklamfilmer o så.

  zandra: Det låter verkligen hardcore! Ja så bra att triathlon får lite uppmärksamhet! Så att vi får fler att tävla mot! =)

  KB: Ah, det var det stod det i informationen jag fick från STF. Mm lite jobbigt med kameror om man vill vara snygg när man tränar ;) haha

  Svar
 • 12 februari, 2009 kl. 11:37
  Permalänk

  >Man kanske skulle söka? =) Kanske inte otränad men noll erfarenhet av triathlon även om jag måste erkänna att jag är sugen på det. Mitt ramlar dock på simningen och jag anmälde mig för över ett år sen till nybörjare-crawl kurs men ännu inte fått en plats. Om jag lär mig crawla bra kan jag tänka mig börja med triathlon =)

  Svar
 • 12 februari, 2009 kl. 20:37
  Permalänk

  >dunceor: Sök! Sök!
  Förresten måste du kunna crawla bra för att testa triathlon? Nejdå, det är bara att köra på ändå, du hinner lära dig under tiden du övar! Är det så svårt att få plats i en simgrupp? Tråkigt!

  Svar
 • 13 februari, 2009 kl. 11:01
  Permalänk

  >Jag försökte söka men de har något roligt fel på sin sökapplikation. Kassa människor som inte ens kan koda så det funkar i firefox.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *