>Följ min blogg med bloglovin

Rätt fokus!

Så var det dags för mig att lansera min nya layout på bloggen, samt min hemsida som hör till. Det blev lite mycket att hålla reda på alla resultat, all träning osv. på endast en blogg, med hemsidan blir det mer överskådligt förhoppningsvis!

Under 2009 kommer jag att satsa mer på triathlon, jag vill bli bättre, snabbare, lära mig mer, äta bra för att kunna prestera osv. Allt för att kunna jobba vidare på att göra det jag tycker är allra roligast! Så vad passar inte bättre då än en triathlonBlogg och triathlonHemsida =)

Hemsidan är under uppbyggnad och kommer att ökas på allt eftersom. Hoppas ni läsare från “Jakten på den optimala träningskroppen” hittar hit och att ni fortsätter att läsa! Jag blir peppad och får energi av er och jag hoppas att jag kan inspirera till att ta och göra det man känner för här i livet! Hitta din passion, och genomför!


Kul triathlontävling i somras

Välkomna!

Tänk på att ändra prenumerationen på bloglovin till den nya bloggen.

>Triathlonblogg!

9 reaktion på “>Triathlonblogg!

 • 11 februari, 2009 kl. 18:23
  Permalänk

  >Ja vad roligt! Självklart ska jag prenumerera även nu på dina inlägg =) Blir intressant att följa!

  Svar
 • 12 februari, 2009 kl. 09:03
  Permalänk

  >Skoj med ny blogg/hemsida

  /Adrian

  Svar
 • 12 februari, 2009 kl. 11:41
  Permalänk

  >Läser emellanåt och sätter en ny bookmark. Roligt med riktig satsning!

  Svar
 • 12 februari, 2009 kl. 20:36
  Permalänk

  >Tack! Kul att ni följer med! =)

  Svar
 • 13 februari, 2009 kl. 06:54
  Permalänk

  >Följde “Jakten på den optimala träningskroppen” länge, men slutade när jag insåg att jag spenderade halvda dagarna på olika bloggar. Men efter att ha tänkt efter lite så är det ju så att är det någon blogg jag ska fortsätta följa så är det en som är härlig, inspirerande, välskriven och jättebra. Så jag är tillbaka!

  Svar
 • 14 februari, 2009 kl. 10:19
  Permalänk

  >KB: Tack! Ska fixa klart hemsidan helt snart! Tack för tipset om annan domän, jag har kollat runt lite, kanske fixar. Testade med rss-flöde innan, men då kom ju inte kommentarer o sånt med. Men blogspot-bloggen funkar ju den med, tycker den är bra!

  ida: Tack! *rodnar* Vad snällt sagt! Och vad kul att du gillar att läsa, det inspirerar mig att träna på ännu bättre, för att sen skriva om det efteråt! =)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *