>Inga roliga träningspass att berätta om

Så har jag en ny hemsida och en ny design på bloggen, men inget att skriva om? Ja för tränat har jag tyvärr inte gjort sen simningen i tisdags. Jag kände ju hur det kittlade i halsen i tisdagskväll så igår morse kände jag att jag blivit krasslig. Är sjuk, hemma från jobbet, men har inte riktigt velat erkänna för mig själv att jag är sjuk. Hostar, snörvlar, nyser, och känner mig allmänt seg i kroppen. Känner inte direkt för ett träningspass precis.

Istället för jobb och träning har det istället blivit massor av sömn, slapp i soffan under en filt, ätit massor av apelsiner, fortsatt äta bra mat (fastän suget har blivit jobbigare nu när jag bara drar runt hemma), och kollat på avsnitt av Biggest Loser, samt lite Lost, Greys Anatomy, 90210 och Desperate Housewives. Snart är väl alla mina sparade avsnitt slut…

Så tyvärr blev då helgens Mora-planer inställda. Det går inte att dra runt en 5-timmar i skidspår och riskera att bli ännu sjukare. Nej jag får hoppas att jag hinner bli så bra imorgon att helgen kan spenderas åt någon lugn jogg/promenad, och kanske något simpass istället. För frisk, det ska jag bli! Blir snart galen av att inte göra nånting. Sånt är livet som träningsberoende…

>Krasslig :/

En reaktion på “>Krasslig :/

  • 13 februari, 2009 kl. 20:12
    Permalänk

    >Trist att du är sjuk, men kul meden ny fräsch blogg! Det ska bli riktigt roligt att följa din träning även i fortsättningen, speciellt nu när du har coach och allt. Krya på dig!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *