>Friskare!

Efter dryga 2 dygns förkylning, ont i halsen och allmänt seghet har det nu äntligen gått på rätt håll! Äntligen har all vila, sömn och te-drickande gett resultat. Och sova är bra när man är krasslig, idag sov jag utan att ha väckarklockan ställd, och vaknade vid kl.13.30. Vaknade upp och mådde faktiskt mkt bättre! Lite skrovlig i halsen och bara lite snuvig, men har inte ont i halsen, ingen feber, och kände mig mkt piggare!

Så den korta dagen gick rätt fort, och sen nu ikväll ville jag ut och testa formen lite, se om jag var friskare nu. Och rasta mig lite, jag blir otroligt rastlös av att bara vila och sova. Så jag gav mig ut och gick en skön snabb kvällspromenad runt halva kungsholmen. Promenerade på och det kändes bra, skönt att det nu känns bättre!

Mötte ovanligt många löpare en fredagkväll, men var mest avundsjuk, jag vill också springa! Var ute och gick i en timme, och blev svettig, men av promenaden och inte av någon feber eller liknande. Nu känner jag mig frisk nog att träna igen! Så helgen blir det nog en del träning, ingen intervall eller maxpulsträning, men lite rörelse mår man bara bra av!

>13 feb: Testa-formen-promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *