>Som jag längtat!

Idag blev det träning, äntligen, och det kändes hur bra som helst. Inga mer bacillusker i min kropp inte! Kom isäng rätt sent då jag sov halva dan igår, men lyckades komma upp iaf på förmiddagen idag.

Morgonpromenad
Började dagen med en skön morgonpromenad, vanliga rundan runt kungsholmen. Det var ju superskönt att komma ut när det är ljust ute, härligt! Gick snabbt och hade tid att fundera på lite allt möjligt, det är under promenaderna jag kommer på de bästa idéer. =)

Sen efter frukost och slapp hemma, drog jag iväg till gymmet. Det blev SATS Zenit idag. Det är ju hyfsat nytt och fräscht gym och jag tänkte att där mitt i stan borde ju iaf gymmet vara rätt tomt, de flesta som är i stan gör ju annat på en lördag. Och visst var det rätt lugnt, perfekt!

Styrka
Jag började med styrketräning, körde mitt “Dag 2” program, som är ben och bål. Det blev benböj i smithmaskin, framsida och baksida lår i maskin. En massa utfallssteg över styrketräningsrummet, plankan, rygglyft, jägarställning mot vägg, och sist twist-stretchen för ryggen. Styrketräningen kändes skönt i benen, det tar rejält och känns bra! Plankan är kul för redan nu känner jag att jag klarar längre och längre tid =)

Löpning
Sen var det dags för lite löpning på löpband. Jag förlorade ju Biggest Loser denna veckan, och fick då alltså en 7km straffrunda att springa som extraträning denna veckan. Valde ett löpband som inte lät för mkt när man sprang på det och satte igång. Hade bra musik i Ipoden som vanligt, och tänkte inte stressa med löpningen.

Började lugnt och sprang första km på ca 9.0km/h, ville väcka benen lite lugnt efter all styrketräning. Men benen kändes bra, och pulsen höll sig jämn och bra. Kändes så himla skönt att svettas och träna igen! Härligt! Allt eftersom ökade jag lite i hastigheten och sprang på ca 10.0km/h ett tag. På slutet kunde jag inte hålla mig, jag var tvungen att öka lite och spurta! Efter löpningen varvade jag ner med 5 min snabb gång på bandet.

(Löpband)
Lutning: 0.5%
Totalt: 7.0 km
Tid: 43:28 min
Tempo: 6:13
Puls (medel/max): 157/178 bpm

Rehab
Sen körde jag mina bortglömda rehabövningar i 10 min och stretchade resten av kroppen. Sådär, nu fick jag till en del träning idag. Riktigt skönt att vara tillbaka på banan! Och hjärtat fick pumpa, och det mår det bara bra av!

>14 feb: Träningsdag tillägnad hjärtat

En reaktion på “>14 feb: Träningsdag tillägnad hjärtat

  • 14 februari, 2009 kl. 18:33
    Permalänk

    >Skönt att förkylningen inte satt i längre! Och visst är det härligt att vara ute tidigt på morgonen innan allt riktigt vaknat, och så god frukosten är efter det!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *