>Ge allt!

Imorgon bitti är det ju Biggest Loser vägning som vanligt på måndagarna. Spännande! Men det gjorde alltså dagens träning till en “Last Chance Workout“. Alla ni som sett Biggest Loser vet hur de kör på dagen innan vägning, svetten sprutar, Jillian och Bob skriker och hejar på sina team, och ropar “Do you wanna stay here or do you wanna go home?” ( likamed: vill du vinna eller förlora). Och idag när jag tränade tänkte jag mig att Jillian stod där och hojtade och jag svarade att “I wanna staaaay!” =) Så hela dagens träning blev ett långt Last Chance Workout.

Morgonpromenad
Jag började imorse med en snabb morgonpromenad, vanliga rundan. Det var skönt att komma ut och kändes bra att promenera runt med tom mage. Kom hem efter 53 min och åt min goda frukost.

Sen blev det slappande hemma, fixandes med mina sidor på min nya hemsida och jag tänkte, tänkte gå och träna, men det blev nästan att jag växte fast i soffan, jag kom inte iväg! Men så laddade jag ner min nya musik till Ipoden, packade väskan och tog mig ut ur lägenheten, mot gymmet!

Det blev Zenit idag igen. Ett gym som inte var tomt men nästan spöktyst. Så tyst att jag fick gå och be dem att höja volymen på musiken om man skulle kunna träna där inne! Med musik igång blev jag genast peppad och startade min träning. Det blev nästan exakt samma som igår, först styrka och sen löpning.

Styrketräning
Styrkan blev överkropp och bål. Jag körde ryggdrag, roddrag, axelpress med hantlar, dips, kickbacks med hantel (triceps), plankan, ryggresningar, jägarställning mot vägg och sist twiststretchen för ryggen. Sen bytte jag tröja och stegade bort mot löpbanden.

Löpning
Ville springa idag igen, mest för att få en träningskick. Men jag nöjde mig med 5km idag, och tänkte att då kunde jag kanske öka farten lite istället. Jag började med att springa rätt lugnt mellan 9-10km/h första kilometern. Det kändes väldigt bra och skönt att springa idag! Så sen ökade jag lite till och höll en jämn och bra fart.

Den nya musiken i Ipoden peppade nåt otroligt, tänk vad ny musik kan göra skillnad! Jag körde låten på repeat och sprang på. Ökade sen lite till, och lite till. Men sprang ändå på bra och var inte särskilt andfådd ändå. Svetten rann och jag fick träningskicken, och det kändes bara SÅ BRA! Det var här jag tänkte “Last Chance Workout, spring på!!”

(Löpband)
Lutning: 0.5%
Totalt: 5.0 km
Tid: 28:40 min
Tempo: 5:44
Puls (medel/max): 159/178 bpm

Rehab
Kom i mål och var nöjd med min prestation. Sen varvade jag ner med 5 min snabb gång på bandet, och körde sen mina rehabövningar innan jag stretchade ordentligt. Glad och nöjd med dagen, fick till en del bra träning iaf. Får hoppas att det ger utslag på vågen imorgon, på rätt håll då! Den som läser får se…

Vill ni veta vilken låt som fick mig att springa på idag? Helt sjukt bra träningslåt, haha! ;) Hög volym och det är bara att kuta!

Basic Element “Touch You Right Now”

>15 feb: Last Chance Workout

2 reaktion på “>15 feb: Last Chance Workout

 • 15 februari, 2009 kl. 20:52
  Permalänk

  >åh vilken fin ny sida du har fixat! Att du hinner mellan all träning och dina resor!

  Svar
 • 15 februari, 2009 kl. 21:55
  Permalänk

  >marathonmia: Tack! Ja har ju inte rest…på en hel vecka! ;)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *