>Myshoodie och byxor

Vi (5 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat Flex Hood och Flex Straight pants. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plaggen på Crafts hemsida:


Flex Hood
– Cool and loose fit for everyday
– Comfortable Hoody to relax in after training or competing
– Adjuster in hood
– Two side pockets

Flex Straight pants
– After work tight
– Ergonomic fit
– Straight legs
– 2 pockets at sides
– Adjustable draw cord on waist

Såhär tyckte jag om kläderna:

Träning
Jag använde tröjan när jag var ute på mina powerwalks. Det är ju en lager 2-tröja och den var lagom varm. Höll mig varm men släppte igenom svett och ånga från min kropp.

Då byxorna var lite i kortaste laget för mina långa ben (är 184cm lång och byxorna är i stl. L) har jag inte tränat i dem, utan mest bara haft dem på hemma. De är i material så de skulle passa bra annars för promenader, eller till och från gymmet. Eller ja, bara slappa i hemma.


På väg ut på powerwalk

Design
Hoodien är riktigt snygg tycker jag, det är en stor craft logga på bröstet, men den stör inte mig (träningsnörd som jag är gillar jag ju att spatsera runt i träningskläder). Tröjan är härligt vit och ser fräsch ut. Så snygg att jag skulle kunna gå runt i den även när jag inte ska träna. =)

Byxorna skulle nog vart snyggare på mig om de var i rätt längd. Annars sitter de väl helt ok på, benen är raka hela vägen ner och lagom tighta. Byxorna på bilden är ju bruna, men de jag testade var svarta.

Funktion
Hoodien är som sagt en lager-2-tröja och har samma funktion som Crafts alla andra lager-2-tröjor. Värmer lagom men släpper igenom svett. Den passar bra nu under jackan, men till våren kan jag tänka mig att den räcker som “jacka”, t.ex under en promenad eller löptur. Själva luvan vet jag inte vad man har till när man tränar, men den är snygg. Är lite annorlunda än de vanliga träningströjorna jag har.

Byxorna är i mjukt och skönt material och släpper väl också igenom svett, om man nu svettats i dem. De är lite för tjocka för att jag skulle springa i dem dock.

Komfort
Tröjan är nåt otroligt mjuk och skön! Det är som ett fleecematerial närmast kroppen och det är superskönt mot huden. Riktig myströja, mys och funktion i ett!

Byxorna är sköna och mjuka de med.

Det var vad jag tyckte om kläderna! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Sara, Terese eller Sofia. Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Flex Hood och Flex Straight pants

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *