>Bra känsla i vattnet

Igårkväll när jag satt här hemma och hade Sara på besök, sa jag att det kändes som att jag glömt nåt, att jag skulle väl blogga om nånting? Men nej, ja hade ju missat träningen på kvällen, jobbade lite för länge och sen tyckte vi att det var bättre o åka hem. Så tränat hade jag ju inte gjort.

Ehh, på kvällen nej. Men jag var ju så supernöjd över simträningen på morgonen, och hade ju berättat för Sara om simningen och bästa tränaren som skickar pepp-sms senare. Hur kunde jag helt glömma av den? Ja minnet är kort men bra…;)

Jag var ju och simtränade för Micke igårmorse, den bästa simträningen ever. Och igår var det lika kul som vanligt! Jag blev tyvärr lite sen hemifrån och fick sen vänta i typ 6 min på en tunnelbana. Hallå, varför går inte t-banan så ofta kl.06 på morgonen för? Men ja skyndade mig väl när jag var vid skanstull för att hinna till badet. Hoppade i poolen lite sen och hann då bara med en kort uppvärmning.

Detta var passet vi körde:

Uppv 100f.

250 teknik: (25xvrid, 25xbakvänd catchup, 25vanligt)x3 (-50)

Huvudserien var:
2×200 30 sek vila emellan
6×100 start 2:10, Snittade 100-ingarna på ca 1:45-1:50.
16×50 start 1:00 (från 5-10sek vila till 1-2sek i slutet)

Sist lite maxande för att “få bort det sega tempot…hahaha”
4×25, max 15m.

Avbad 100f.

Totalt: 2350m, 62 min.

Det kändes himla bra att simma igår. För en gångs skull var jag inte trött i axlarna/armarna utan kunde trycka på rätt bra. Och det gick riktigt bra, jag fick t.om simma först i vår bana på huvudserien =)

Så passet var himla kul och jag gick därifrån nöjd och glad. Jag känner att simningen kan bli bra iår, ser fram emot att utvecklas ännu mer!

>17 feb: Supersimning

2 reaktion på “>17 feb: Supersimning

 • 18 februari, 2009 kl. 21:02
  Permalänk

  >De där simpassen verkar grymma! Blir riktigt avundsjuk :)

  Svar
 • 18 februari, 2009 kl. 21:10
  Permalänk

  >zandra: De ÄR grymma! =) Nu är simningen riktigt rolig igen!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *