>Stylish

I måndags när jag vann Biggest Loser gick jag ju ner en del, och passerade då faktiskt två “heltal”, alltså får jag nu två stycken belöningar enligt min belöningsstege. Yey, julafton! ;)

Belöningen nr 3 är: Ögonbryn + frans – färgning (sån tjejigt som man blir snygg av)
Belöningen nr 4 är: Gå till frisören, klipp och färga håret (ännu mer snyggfaktor-höjande-grejs)


Inspiration?

Så nu är jag lite ytlig då och “får” göra dessa saker för att jag varit så duktig och gått ner i vikt. Men det kanske är såna saker som man ska ha som belöning? Man mår ju faktiskt lite bättre när man känner sig snygg. Det gör man ju också i snygga kläder, men de får man vänta med att köpa tills man är klar, så att de passar då? (Förutom träningskläder, de är lite mer stretchiga, hehe.)

Jag ska få gjort båda dessa belöningar då hos frisören. Har bokat tid tills på måndag, så det kommer även att bli en belöning för att jag (ska) klara av Vasaloppet: Öppet Spår på söndag! Får väl tänka på det när jag egentligen vill sparka av mig skidorna och skrika i skogen och bara gå och lägga mig under en gran eller nåt, när det är sådär 3 mil kvar :P Då ska jag peppa mig själv med att jag ska till frissan…haha =)

Så nu väger jag alltså under X-3 kilo, och har fått belöning 3 & 4. Nästa belöning fås när jag nått under X-4kg!

Belöningslista, fått hittills:
Under X kg: Body Butter från Body Shop, uppnått: 26/1
Under X-1kg: Casall SportBH, uppnått: 2/2
Under X-2kg: Ögonbryn + frans – färgning, uppnått 16/2
Under X-3kg: Frisören: klipp + färg, uppnått 16/2
Under X-4kg:…..nästa belöning

Så på måndag slänger jag upp lite före och efterbilder då, så kika in då! Och jag får verligen hoppas att det blir en belöning att jag har KLARAT Vasaloppet, och inte en tröst för att jag inte fixade det…hmm. Nu ska jag ladda, och då menar jag mentalt!

>Viktprojektet: Belöning nr 3 & 4!

6 reaktion på “>Viktprojektet: Belöning nr 3 & 4!

 • 18 februari, 2009 kl. 21:43
  Permalänk

  >..lycka till med vasan=)

  Svar
 • 18 februari, 2009 kl. 22:42
  Permalänk

  >Ja ska me färga håret… för även fast jag inte tränar så går vikten neråt ‘s*

  Svar
 • 18 februari, 2009 kl. 23:07
  Permalänk

  >Risk att det blir nysnö och kring nollan, måste orka…

  Förlorar man inte minst 1 kg under vasan? Om Lidingöloppet brukar det ju sägas att ett antal tusen människor försvunnit under åren (genom viktförlust).

  Svar
 • 19 februari, 2009 kl. 12:56
  Permalänk

  >Får du belöning för varje kilo? Det verkar ju nog som du går ner betydligt mer, flera kilo per vecka, om man ser till procenterna, eller räknar jag helt fel? :)

  Svar
 • 19 februari, 2009 kl. 20:55
  Permalänk

  >Kul, lycka till på vasan!

  Svar
 • 20 februari, 2009 kl. 11:26
  Permalänk

  >marie: Tack! =)

  nilla: Kul! Och bra jobbat där med vikten!

  KB: Hmm jo man går nog ner en del i vatten kan jag tänka mig, men det gäller att fylla på också!

  Ida: Japp nu får jag belöning för varje kilo, när jag är UNDER ett visst heltal. Men jag hade en startsträcka först där jag inte fick belöning, på några kg.
  Sen kan det ju vara så att jag kan gå ner upp till 1.9kg och fortf bara få EN belöning. får jag har kanske bara gått ner till under ett visst heltal, men ligger väldig nära nästa. Om du förstår hur jag menar? =)

  Cicci: Tack, det behövs!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *