>Så kul!

Igår morse var det tidig morgon igen efter alldeles för lite sömn. Men jag skulle upp, och iväg till simträningen. Den är ju så bra, och det ger så mkt, så att jag övertalade mig själv att jag skulle upp! Ska jag bli bättre så måste jag träna på simningen! Och jag vet ju hur besviken jag blir när jag missar den, jag grämer mig hela dagen sen då. Så jag var glad att jag kom upp och dit, och tänkte att det är ju sista riktiga träningen innan Vasaloppet. På kvällen var det planerad vila och så även idag fredag.

Så jag var i tid vid poolen och hoppade i för att hinna med så mkt uppvärmning som möjligt. Detta blev passet:

Insim ca 200f.
8x25f power, max.
300 teknik: 4×75 räkna armtag, försöka sänka antalet för varje 75:a.

Huvudserie: 24 min
Intervaller: 3 min hårt, 3 min lugnt, följande:
1×25 max, 125 hårt, 4×25 lugnt. Körde setet 4 ggr.

Sedan 300teknik igen: 4×75, 1,3:an frys armbågen, 2,4:an få armtag.

Sist 6×50: navy-seals-50:or: skovel max 12m, voltvändning, max till väggen, flipturn, max 15m, dyk ner till botten, upp, max resten.

Avbad 100f.
Totalt ca: 2400m, och 71 min.

Intervallerna var tuffa idag! Det var bara att ta i och simma på, men jag kände mig inte lika pigg i kroppen som i tisdags. Men det var ändå riktigt skoj, jag längtar redan till nästa simpass!

Igårkväll kom tröttheten ikapp mig, för att jag sovit för lite som vanligt i veckan. Jag var helt slut och slocknade strax efter 22 (tidigt för mig) och sov till nästan 08 imorse. Det borde ha gett mig välbehövlig vila!

Idag blir det iaf träningsvila. Vila, ladda med bra mat, packa allt, planera och fundera ut en strategi för Vasaloppet: Öppet Spår på söndag! Ska försöka sov mkt inatt med för natten till söndag lär bli väldigt lite sömn (ska väl upp innan kl.04 då). Men vad jag lärt mig så är det inte natten till en tävling som spelar roll, utan sömnen man får 2 nätter innan. Så ikväll ska det sovas!

>19 feb: Intervaller på morgonsimningen

2 reaktion på “>19 feb: Intervaller på morgonsimningen

 • 20 februari, 2009 kl. 15:37
  Permalänk

  >navy-seals vad är det för övning?

  Svar
 • 20 februari, 2009 kl. 17:56
  Permalänk

  >anonym: Hur menar du nu? Vad man gör står efter : tecknet,
  navy-seals-50:or: skovel max 12m, voltvändning, max till väggen, flipturn, max 15m, dyk ner till botten, upp, max resten.

  Varför de heter navy-seals, ingen aning =) Tufft och körs väl i navyn kanske!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *