>Med 0.6% viktnedgång är Sara the Biggest Loser den här veckan. Mitt resultat är +1.8% och jag får därmed springa på 7 km på löpband och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Sara -3.5% – Coola K +0.4%
v.2 Sara-1.3% – Coola K -3.3%
v.3 Sara-1.2% – Coola K -1.5%
v.4 Sara-0.9% – Coola K +1.0%
v.5 Sara -0.9% – Coola K -2.4%
v.6 Sara -0.6% – Coola K +1.8%

Min vecka
Jag kommer knappt ihåg min vecka, vad jag gjorde innan helgen. Jag antar att jag tränade rätt bra och åt fortsatt bra. Just ja, simningen gick ju super! Lite spinning fick jag nog också till. Sen var det vila från torsdag fm – lördagen. Och i söndags vet ni ju vad jag sysslade med precis HELA dagen, skidade i dryga 7 mil och åt massor av godis (socker)! Efter långa träningspass/lopp lägger kroppen på sig massor av vätska, i musklerna och samt massa blod i blåmärkena jag har lite överallt (ni skulle allt sett min rumpa!). Så idag när jag vägde mig såg jag ju att vattenprocenten var mkt högre än vanligt.

Så jag tar min viktuppgång med huvudet högt och satsar på ett ras nästa vecka istället. Statistiskt sett i denna tävling borde det rasa ner lite då, jag kör verkligen två steg fram, ett steg bakåt- varianten på min viktminskning!

>Who is the Biggest Loser? (Vecka 6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *