>Boxertrosor

Vi (5 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat Pro Cool boxer. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plagget på Crafts hemsida:

Pro Cool boxer
– Ergonomic fit for total freedom of movements
– Pro Cool Mesh side panels
– Slim and lightweight fit
– Super cooling effect
– Excellent moisture transportation

Såhär tyckte jag om trosorna:

Träning
Jag har använt trosorna under löpning och snabba promenader, och faktiskt en del under icke-träningstid också. De är riktigt sköna! Jag är inte så mycket för bomullstrosor överhuvudtaget, så jag gillar trosor i funktionsmaterial, alltid! De är tunna i materialet, och sitter på väldigt skönt, håller in lagom och de har inga kanter som skaver in nånstans.

Design
De är enkel design, vi fick 1 par svarta och ett par i färgen electric, lite orange/röda. De har ränder på som bryter av lite snyggt En craft-logga sitter på nedre kanten av trosan.

Funktion
De är i samma material som de andra pro-cool kläderna, alltså funktionsmaterial som är tunt och släpper igenom svetten och håller sig torrt. De sitter bra och funkar under alla olika sorters byxor, det blir inga tjocka kanter eller liknande.

Komfort
Sköna trosor måste jag säga! De sitter lagom tajt över ben och rumpa på mig. I midjan har de en resår och denna kanske sitter lite för tajt just på mig, jag har inte så mkt “smal midja” så långt ner. Men en större storlek skulle nog sitta för löst över rumpan? Jag är säker på att de kommer sitta super när jag sen gått ner några kilo till. Men de är så sköna ändå så de kommer jag nog leva i ett tag, både på träning och hemma.

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. Craft: Flex Hood och Flex Straight Pants.
2. Craft: Bike Pro Cool sock

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Pro Cool boxer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *