>Med 1.1% viktnedgång är jag the Biggest Loser den här veckan. Sara har gått ner 0.4% och får därmed springa på 7 km på löpband samt köra roddmaskin i 15 min (nyhet!) och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Sara -3.5% – Coola K +0.4%
v.2 Sara-1.3% – Coola K -3.3%
v.3 Sara-1.2% – Coola K -1.5%
v.4 Sara-0.9% – Coola K +1.0%
v.5 Sara -0.9% – Coola K -2.4%
v.6 Sara -0.6% – Coola K +1.8%
v.7 Sara -0.4% – Coola K -1.1%

Min vecka
Veckan har varit en lugn återhämtningsvecka följt av ännu ett Vasalopp! Det blev lite lugn träning, mest återhämtning i veckan och jag gick och fick massage. Maten har jag skött bra, måndagen var lite utanför schemat, men sen på tisdagen var jag tillbaka på banan igen. Jag gjorde ingen speciell matuppladdning inför loppet utan åt bra och som vanligt, men då jag tränade mindre fick ju kroppen mer energi automatiskt. Ja sen skidade jag i 9 mil och fyllde på med energi och förbrände en del med.

Och nu är det samma visa som förra veckan, kroppen är lite vätskefylld. Men ändå väger jag mindre än förra veckan. Vägde ännu mindre i lördags, så det bådar ju gott till nästa vecka om vätskan släppt tills dess. Och nej, 1 vasalopp/vecka ingår inte i min träningsplanering framöver, så ingen mer vätskeansamling i sikte! (på ett tag iaf)

>Who is the Biggest Loser? (Vecka 7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *