>Att lyssna på lusten

Idag var Saras och min plan att sova länge, äta frukost och sen ge oss av på löplångpass bort till Tylösand och tillbaka. Men när vi vaknat och tittade ut så snöade det och blåste kallt. Inte värsta inspirerande vädret. Vi undvek ämnet ett tag och tänkte att det kanske blir bättre väder snart, och lusten att springa kanske kommer till oss. Men nej…snöandet blev regn men det blåste fortfarande och jag trivdes bättre i soffan.

Vi funderade på andra träningsmöjligheter och alternativ och hittade pass på Sats att köra på em, men när vi väl suttit i soffan ett tag så föreslog jag att vi skulle ta en snabb promenad ute istället, för att få lite frisk luft, och röra på oss och umgås samtidigt. När vi kom ut öste det ner. Men att gå i regn blir man ju mindre blöt och kall av än att springa i regn, eller? Hur tänkte vi nu?

Vi promenerade samma runda som vi sprang igårkväll, längs med Nissan. Vi gick snabbt i regnet och jag kände först inte alls för att gå heller, men efter ett tag kändes det bättre. Och då ångrade jag lite att vi inte tagit löpkläderna iallfall. Men, ibland känner man inte för det, då ska man göra det som man tycker är roligt istället! Eller iaf nånting för att locka igång eller ut kroppen.


Gömmer mig bakom ett träd

Sara fick en plötslig lust att hoppa runt bland löven

Vi tog även en runda på en slinga in i skogen, och där regnade det om än möjligt ännu mer. Men vi traskade på i skogen och planerade träning, skoköp och BL. Efter 65min rask promenad var vi hemma igen.

Vi bestämde då att mellanmål och soffan och träningsplanering inför nästa vecka lät bättre än att sticka iväg på mer träning på gymet. Vilodag resten av dagen är det alltså. Återhämtningsvecka på 7.5h får räcka. Imorgon börjar ju en ny vecka och då är det annat träningsfokus! =)

>8 mar: Långpass som blev långpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *