>Cykeltröja

Vi (5 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat Active Wave Jersey W. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plagget på Crafts hemsida:

Active wave Jersey W
– Short front zip
– Mesh inserts under arms and center back
– Chin protector inside zipper
– Three backpockets
– Small zippered keypocket at back

Såhär tyckte jag om tröjan:

Träning
Då det är lite kallt att cykla ute nu så blev det alltså på spinning som jag använde tröjan. Jag svettas ju lätt och blir varm och brukar mest köra med craft-linne (pro-cool) när jag spinnar, så med en riktig cykeltröja i annat material och med mer krage och ärm, så blev jag ännu varmare! Men den var skön, satt väldigt bra och var följsam.

Design
En snygg cykeltröja, helt i min smak. Den var härligt röd och var tvåfärgad på ryggen och på detaljerna. En dragkedja fram och meshpartier under armar och på ryggen. Och de obligatoriska cykelfickorna bak på ryggen såklart. Jag gillade att det var lite mer detaljer på den och just att den satt snyggt på.

Funktion
Tröjan var i lite tjockare material än just pro-cool kläderna, men det är ju för att den ska användas till cykling, och då uteträning och vind antar jag. Just på inneträning kändes den varmare, men jag ser fram emot att köra med den ute sen! Den släppte igenom svetten men höll sig inte totalt torr. Jag gillade fickorna på ryggen, samt den extra fickan med dragkedja, för att ha t.ex en nyckel i. Genomtänkt!

Komfort
En skön och välsittande tjejcykeltröja. Den är lite kort, men det är mer en vanesak. På cykling (och även triathlon) ska det ju vara tajt och åtsittande! Jag tyckte den fungerade utmärkt att spinna i men ser alltså fram emot cykelsäsongen ute. Tröjan följer med till Mallorca i april! =)

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. Craft: Flex Hood och Flex Straight Pants.
2. Craft: Bike Pro Cool sock
3. Craft: Pro Cool Boxer

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Active Wave Jersey

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *