>Träning ger resultat

Simträningen på morgonen är riktigt rolig, och när jag står i duschen efteråt är jag så glad att jag vaknade och tog mig till träningen. Då försöker jag njuta av min träning och försöka spara känslan och minnet till nästa gång, så att jag går på alla träningar framöver. Att det var så roligt idag berodde nog mycket på att jag simmade snabbare än förut!

Vi tar det från början. Dagens pass var alltså att simma 400m på tid, men detta fick vi först reda på efter att vi värmt upp och kört lite fartset. Vi körde följande:

Uppv ca 200f.

Sen 16×25 power

8×50 bra fart med 15sek vila, fokus grepp och få armtag.

Sen hade vi 400f på tid. Körde i 3e gruppen, så körde en del, ca 150f innan.
Så sen 400f, på tid: 7.29! Nytt PR!

Avbad 100f.

Totalt ca: 1650m, 60 min.

400-ingen kändes riktigt bra. Vi skulle simma rätt så jämnt, så jag tog det lite lugnt i början och kändes som att jag tryckte på mer allt eftersom. Men när jag sen såg på tiderna så körde jag första 100-ingen på 1.47 och höll sen jämnt tempo. Det kändes himla bra, jag orkade och körde på. Tog puls när jag var klar och den låg på ca 148-150bpm.

Förra noteringen på 400f på tid var den 29 jan då jag simmade 400m på 08:05. En förbättring på dryga 30 sek till idag alltså! Jag är nöjd!

>10 mar: PR på simningen – igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *