>Snyggo

I måndags när jag vann Biggest Loser gick jag nu ner till under ett heltal till, äntligen. Det hade ju gått lite upp och ner med vatten i kroppen efter alla skidutmaningar på sistone. Så nu passerade jag en gräns, och får då ännu en belöning enligt min belöningsstege!

Belöningen nr 5 är: Börja använda mitt ID smink som jag köpte för ett bra tag sen. (speciellt smink, extra naturligt?)


Bättre än vanligt smink?

Nu blev det ännu ett sånt där ytligt pris igen. Men jag behövde ju smink, och hade redan det inköpt. Hade bara sparat det så att jag skulle få kämpa lite för att “få” det. Nu kommer jag bli ännu snyggare, ojojoj. Men frågan är hur mkt av sminket som kommer att sluta sina dagar i en svettig träningshandduk på gymmet ;)

Så nu väger jag alltså under X-4 kilo, och har fått belöning 5. Nästa belöning fås när jag nått under X-5kg!

Belöningslista, fått hittills:
Under X kg: Body Butter från Body Shop, uppnått: 26/1
Under X-1kg: Casall SportBH, uppnått: 2/2
Under X-2kg: Ögonbryn + frans – färgning, uppnått 16/2
Under X-3kg: Frisören: klipp + färg, uppnått 16/2
Under X-4kg: ID Smink, uppnått 9/3
Under X-5kg:…..nästa belöning

>Viktprojektet: Belöning nr 5!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *