>Dygnet har för få timmar

Tyvärr blev det ingen simning för min del imorse. Jag kan nog beskrivas som en viss tidsoptimist ibland, och även träningsoptimist. Jag planerar in saker och tänker att det kommer ju att funka jättebra, men ibland säger kroppen ifrån och då är det bäst att lyssna.

Efter träningen igårkväll kom jag isäng iaf före midnatt, men hade ju inte riktigt hunnit varva ner. Så jag sov i en 5-6 timmar och sen när klockan ringde så var jag trött, men jag tog mig upp efter lite snoozande. Men jag kände inte alls för någon träning, hade huvudvärk och kände mig seg. Så det blev värktabletter och vatten och sen tillbaka i sängen för någon timmes sömn till. Det gäller att kunna skilja på den där tröttheten när det bara inte är lönt att träna, och vanlig lathet eller sängen-är-så-skön-trötthet. Imorse hade det inte gett något att ge sig iväg och träna.

Och sen ikväll gick jag till Karin, min idrottsmassör som jag går till regelbundet. Fick skön djup massage på rygg och sen även på vaderna som behövdes mjukas upp, samtidigt som vi fick en timmes träningsskvaller-snack. Alltid lika trevligt! Men sen efter massagen blir man trött och vill bara hem och sova. Och det är precis vad jag ska göra….NU!

>Vilodag med återhämtning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *