>Kort och snabbt som gav energi

Imorse blev det sovmorgon igen och ingen morgonträning. Sen var jag arg och irriterad mest hela dagen. Kändes inte alls bra, och jag störde mig på saker som jag inte ens ska bry mig om. Men ikväll när jag åkt hem till mamma i S-tälje så fick jag äntligen tid för träning. Träning som verkligen är bra för själen, bara släppa alla frustrationer och byta ut de känslorna mot härliga endorfinkickar istället!

Jag gav mig ut och sprang, utomhus för en gångs skull! Jag sprang min vanliga runda här i s-tälje, ner till centrum och tillbaka. Och senast jag sprang den rundan (och sprang ordentligt ute för den delen) var då runt nyår. Nu ett antal kilo lättare och med bra träningsveckor bakom mig, så kändes denna runda helt annorlunda!

Jag sprang på lugnt i början och var mest glad för att träna, och att lyssna på bra musik på Ipoden. Men sen kändes det otroligt lätt och bra idag, och jag ökade på stegen och farten. Efter ett tag ökade jag lite igen. Tittade inte på klockan utan gick bara på känsla. Och det kändes härligt! Den friska luften, de tomma gatorna, hjärtat bultande och musiken peppande i öronen. Och de lätta stegen mot asfalten, som var fri från snöslask. Härligt!

När jag kom tillbaka tog jag ett extra bonusvarv i parken i full fart, innan jag lät de 30 min räcka för dagen. Ett kort pass, men som gav SÅ mycket! Jag sprudlade av glädje när jag kom hem, och träningsdosen räckte gott för idag. Jag fick vad jag behövde: energi och lycka!

Löpning
Totalt: 5.3 km
Tid: 30:42 min
Tempo: 5:48
Puls (medel/max): 157/187 bpm

Helgen blir nog inte så träningsrik som vanligt, imorgon åker vi till Göteborg och är där till söndag. Får se om jag får till nåt litet träningspass. Annars finns det fler dagar att träna på, senare!

>13 mar: Lyckolöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *