>Tidig morgon

Imorse blev det en repris på gårkvällen, alltså i löpning och sträcka. Då jag gav mig ut kl 06.30 en lördagmorgon blev det dock lite lugnare tempo! Sprang samma runda hemma hos mamma i S-tälje och det var folktomt och skönt. Jag vaknade, slängde på kläderna och gav mig ut. Att det var ljust ute hjälpte mycket. Sen att jag visste att om jag skulle få in träning idag så var det nu som gällde, gjorde också att det kändes lättare att ta sig ut.

Det var vindstilla, lugnt ute och uppehåll. Perfekt löparväder, Jag joggade iväg i lugn tempo och höll det rätt lugnt hela rundan. Lyssnade på min bra musik och sprang på. Blev en lugn och härlig morgonjogg på dryga halvtimmen. Och sen hann jag hem för frukost och dusch innan vi gav oss iväg i bilen mot Göteborg.

Löpning
Totalt: 4.9 km
Tid: 31:04 min
Tempo: 6:20
Puls (medel/max): 137/157 bpm

Dagen har spenderats med familjen och på systerbarnens kalas. Nu är det melodifestivalen som gäller, vad annars liksom ;)

>14 mar: Morgonlöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *