>Träningslinne och tröja

Vi (5 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat Pro Cool Singlet & Pro Cool Tee. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plaggen på Crafts hemsida:

Pro Cool Singlet
– Ergonomic fit for total freedom of movements
– Pro Cool Mesh panels in sides and back
– Feminine Top with wider neck opening
– Super cooling effect
– Excellent moisture transportation


Pro Cool Tee with Mesh

– Ergonomic fit for total freedom of movements
– Pro Cool Mesh panels in sides and back
– Soft and comfortable fit
– Super cooling effect
– Excellent moisture transportation

Såhär tyckte jag om linnet och tröjan:

Träning
De här linnet och tröjan är min absoluta träningsfavorit. Jag har de sedan innan i vitt och har använt de i några år och älskar dem. Jag tränar löpning inne, löpning ute, tävlingar ute, spinning inne, ja till den mesta träningen! De är bekväma, lagom tunna, i bra fungerande funktionsmaterial och håller passformen.


Användes under Sthlm Maran ifjol


På superlångpass i somras


Och nu senast ikväll på intervallpasset

Design
Linnet och tröjan är i enkel design med en liten craftlogga vid bröstet, och sen synliga sömmar fram och bak. Jag gillar sömmarna som ger en lite mer avbrytning till resten av tröjan/linnet. Linnet gillar jag skarpt, då jag älskar brottarryggslinnen!

Funktion
Tröjan/linnet är i tunt funktionsmaterial som släpper igenom svett och håller sig torrt. Jag känner mig alltid bekväm i linnet/tröjan då de aldrig blir tunga ju mer man svettas.

Komfort
Skönaste träningslinnet/tröjan enligt mig. Jag gillar att de är så tunna och att de sitter lagom tajt. Bra längd är det också på både linne och tröja. När det är varmt och man vill ha så lite kläder på sig som möjligt, är linnet super. Tunnt, stör ej, men fyller ändå funktionen som täckande linne =) Jag tränar mest i dessa tröjor och kommer att fortsätta med det!

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. Craft: Flex Hood och Flex Straight Pants.
2. Craft: Bike Pro Cool sock
3. Craft: Pro Cool Boxer
4. Craft: Active Wave Jersey

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Pro Cool Singlet & Pro Cool Tee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *